Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούρου Μάτι: Οργή Κανάκη για το ντροπιαστικό προεκλογικό ποστ (vid)
LIFESTYLE

Δούρου Μάτι: Οργή Κανάκη για το ντροπιαστικό προεκλογικό ποστ (vid)

Δούρου Μάτι: Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του τα "έβαλε" με τη Ρένα Δούρου, για το προεκλογικό της σποτ.

Δούρου Μάτι: Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα κατά της Ρένας Δούρου για το προεκλογικό της σποτ, χαρακτηρίζοντάς το ίσως το εξοργιστικό σποτ στην ιστορία των εκλογών. «Μπορεί να είναι και το πιο εξοργιστικό σποτ στην ιστορία των εκλογών, πραγματικά. Μεγαλείο, μαγεία γιατί το δούλεμα πάει σύννεφο, δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι τι λένε. Η Ρένα Δούρου, έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν το Μάτι στα προεκλογικά τους σποτ… Την ίδια στιγμή που αθωώνει τον εαυτό της, την ίδια στιγμή λέει το αυτονόητο και ομολογεί αυτό που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει και προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να εξηγήσουν σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν λένε να το καταλάβουν.

Σε αυτό θα συμφωνήσουμε απολύτως κα. Δούρου, η δική σας δουλειά είναι να εξασφαλίσετε ως Περιφέρεια ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές τις φωτιές όταν θα έρθουν, πολύ σωστά το είπατε. Και η ερώτηση είναι: Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα σε σχέση με το τι έγινε στο Μάτι, το συμπέρασμα ήταν ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για τη φωτιά αυτή;Και αν το συμπέρασμα είναι ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι κι εσείς ομολογείτε ότι η δική σας δουλειά είναι να ήμασταν προετοιμασμένοι, τότε με ποια γαμ…νη λογική ξεκινάτε το σποτ λέγοντας πόσο άδικα σας έχουν κατηγορήσει; Παίρνουν πλάνα από αυτή την κατάσταση για να φτιάξουν προεκλογικά σποτ, είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα, αδιανόητο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το βίντεο:

Η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων από το Μάτι Αττικής-ΣΕΚΜΑ  έκανε γνωστή την άρνησή της να συμμετάσχει στο διαδικτυακό debate που ανακοίνωσε για την Τρίτη η «απερχόμενη περιφερειάρχης», Ρένα Δούρου, Σύμφωνα με τους πυρόπληκτους, «η κυρία Δούρου ήταν απούσα από το Μάτι στις 23/7, συνεχίζει να είναι απούσα  επί 10 μήνες και χρησιμοποιεί το Μάτι μόνο για προεκλογικές εντυπώσεις. Όσον αφορά τις ποινικές ευθύνες που της αναλογούν, θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Δείτε το σποτ που εξόργισε ακόμη και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις