Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ευρωεκλογές 2019: Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν ασπιρίνες για τον καρκίνο, λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν ασπιρίνες για τον καρκίνο, λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ευρωεκλογές 2019: Όπως σημειώνει η η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», οι Έλληνες κατάλαβαν πως ο Αλέξης Τσίπρας τους κοροϊδεύει.

Ευρωεκλογές 2019: «Είναι ασπιρίνες για τον καρκίνο, σαν να σου παίρνω το σπίτι και να σου δίνω μια καρέκλα για να κάτσεις στο δρόμο» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη λεγόμενη «13η σύνταξη» και τα άλλα προεκλογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.  Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ, τόνισε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» σε συνέντευξή της στον Γιώργο Αυτιά. Οι Έλληνες θα πάρουν τα ψίχουλα, τα ψιχία που μοιράζει η κυβέρνηση για να πάνε στις περιφέρειές τους και να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται, εκτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν θα βρούνε την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω» απάντησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στο ερώτημα αν το Σκοπιανό θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές. Ερωτηθείσα να απαντήσει τι πιστεύουν οι πολίτες για τον Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει». «Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε. «Βράζει ο τόπος, οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι» επέμεινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι μου λένε όλοι; “Εσύ δεν πρόδωσες, εσύ φοράς παντελόνια” και μου λένε πάρα πολλοί: “είμαι από άλλο πολιτικό χώρο αλλά σε παραδέχομαι”».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Γιώργο Αυτιά:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις