Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κάτσε – Παναθηναϊκός: Τέλος ο Αλβανός μέσος, “κοιτάζει” εξωτερικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτσε – Παναθηναϊκός: Τέλος ο Αλβανός μέσος, “κοιτάζει” εξωτερικό

Κάτσε - Παναθηναϊκός: Ο Έργκους Κάτσε, δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, για οικονομικούς λόγους.

Κάτσε – Παναθηναϊκός: Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό, ο Έργκους Κάτσε, με τον Αλβανό μέσο να λέει «αντίο» στους «πράσινους» μετά από ενάμισι χρόνο ως δανεικός στην ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στους «πράσινους» κυρίως λόγω των υψηλών οικονομικών του αποδοχών και ο ίδιος επιβεβαίωσε και τυπικά το γεγονός, μέσα από την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο instagram.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλους αυτούς τους μήνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που με αγκάλιασε και με στήριξε από την πρώτη μου ημέρα στην ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον σύλλογο για το μέλλον και να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει.”, έγραψε ο 25χρονος.

Για τον Παναθηναϊκό μοιάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να σηκώσει ένα συμβόλαιο όπως αυτό του Κάτσε, ενώ και στο μυαλό του ποδοσφαιριστή υπάρχει η επιθυμία να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του στον Δικέφαλο του Βορρά, ο Κάτσε στρέφει την προσοχή του στο εξωτερικό προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με δεδομένο πως βρίσκεται σε μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία αλλά και πως αποτελεί και πάλι βασικό μέλος της εθνικής του ομάδας, αρκετές είναι οι ομάδες που τον έχουν τσεκάρει και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και κίνηση απόκτησής του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις