Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euroleague: Σλούκας και Παπαλουκάς αλληλοαποθεώνονται
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euroleague: Σλούκας και Παπαλουκάς αλληλοαποθεώνονται

Euroleague: Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague.

Euroleague: Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε τρομερή σεζόν στην Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της Euroleague και παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια των Θοδωρή Παπαλουκά και Νίκολα Βούισιτς. Ο Παπαλουκάς μετά την βράβευση του Έλληνα γκαρντ της Φενερμπαχτσέ, αναφέρθηκε στον Σλούκα χαρακτηρίζοντάς τον μέσω ανάρτησής του στο facebook, ως το ιδανικό παράδειγμα αθλητή.

Παράλληλα ο παλαίμαχος γκαρντ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για τη συνεχή ανοδική πορεία του Σλούκα, ενώ ζήτησε από τον γκαρντ της Φενέρ να μην σταματήσει. Αναλυτικά όσα έγραψε για τον Σλούκα: «Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που παρακολουθώ την εξαιρετική συνεχώς ανοδική πορεία σου. Είσαι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αθλητή που έχει ταλέντο αλλά έχει δουλέψει πάρα πολύ και κυρίως σκληρά! Μην σταματάς…».

Η χαρά του Έλληνα γκαρντ ήταν φανερή, με τον ίδιο να γράφει για τη στιγμή αυτή στο Twitter, αποθεώνοντας παράλληλα του Θοδωρή Παπαλουκά και Νίκολα Βούισιτς, οι οποίοι και τον βράβευσαν”.

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και μεγάλη μου τιμή να βραβεύομαι από δύο πρώην συμπαίκτες μου, που ήταν παράδειγμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης, χαρακτηριζόμενοι από το ήθος σε όλα όσα έχουν κάνει”, ήταν τα λόγια του 29χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις