Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΣ Γιάννινα – υποβιβασμός: Οριστική η απόφαση, στη Super League 2 η ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – υποβιβασμός: Οριστική η απόφαση, στη Super League 2 η ομάδα

ΠΑΣ Γιάννινα - υποβιβασμός: Ο ΠΑΣ προσέφυγε κατά την επικύρωση της βαθμολογίας, το Διαιτητικό Δικαστήριο την απέρριψε και κάπως έτσι οι Γιαννιώτες υποβιβάζονται οριστικά από την Superleague

ΠΑΣ Γιάννινα – υποβιβασμός: Στη Super League 2 θα αγωνίζεται οριστικά τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς η προσφυγή της ομάδας των Ιωαννίνων εις βάρος της επικύρωσης της βαθμολογίας απορρίφθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο. Με άλλα λόγια, ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα που αποχαιρετά τα “μεγάλα γήπεδα” έπειτα από οχτώ συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους, είναι οριστικός και αμετάκλητος.  Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, απέρριψε με απόφαση του, την προσφυγή της ομάδας της Ηπείρου, που συζητήθηκε την Τετάρτη, με την οποία ζητούσε την ακύρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας της Super League και της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη νεοσύστατη Super League 2, αφού η απόφαση είναι τελεσίδικη ενώ άνοιξε ο δρόμος για να γίνουν κανονικά τα μπαράζ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά, για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία, στις 19 και 22/5. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση του στην ιστοσελίδα της ομάδας αναφέροντας: “Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. κοινοποίησε σήμερα στις 21:15 την υπ.αριθμ.72/2019 απόφαση του στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, με την οποία και απορρίπτει την προσφυγή της ομάδας μας”.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε βάση βαθμολογίας και αποτελεσμάτων, τερματίζοντας στην 14η θέση με 27 βαθμούς.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

– Συνεκδικάζει α’) την από 10.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17483/13.05.2019 προσφυγή της εδρεύουσας στα Ιωάννινα (στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων) και εκπροσωπούμενης νόμιμα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, για την ακύρωση της από 09.05.2019 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.».

Περί επικυρώσεως της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α’ εθνικής κατηγορίας (Super League) αγωνιστικής περιόδου 2018 / 2019, ως προς το σκέλος που επικυρώνει τον απ΄ ευθείας υποβιβασμό τριών (3) ομάδων στην κατώτερη κατηγορία, κλπ και β΄) την από 14.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17741/14.05.2019 προσεπίκληση του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.» κατά της ενταύθα εδρεύουσας (Πάρκο Γουδή) και εκπροσωπούμενης νόμιμα, ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (τριτοβάθμιου αθλητικού σω-ματείου) με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία / Ε.Π.Ο.».

– Δέχεται τυπικά την προσεπίκληση.

– Απορρίπτει την προσφυγή”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις