The Who: O frontman της θρυλικής μπάντας διέκοψε τη συναυλία κι είπε σε θεατές να «πάνε να γ@@@θούν!»

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Who: O frontman της θρυλικής μπάντας διέκοψε τη συναυλία κι είπε σε θεατές να «πάνε να γ@@@θούν!»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

The Who: Τι συνέβη και εκνευρίστηκε τόσο ο Ρότζερ Ντάλτρι;

16.05.2019 | 17:04

The Who: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα στιγμιότυπο από την τελευταία συναυλία των The Who στη Νέα Υόρκη, κατά την οποία ο 75χρονος frontman τα… έχωσε κανονικά σε θεατές των μπροστινών σειρών, λέγοντάς τους «να πάνε να γ@@@θούν»! Την οργή του ρόκερ Ρότζερ Ντάλτρι προκάλεσαν οι θεατές που βρίσκονταν στις πρώτες σειρές του Madison Square Garden και κάπνιζαν μαριχουάνα. Αν αναρωτιέστε από πότε οι ρόκερ, και μάλιστα της παλιάς σχολής, έχουν πρόβλημα με τέτοια…μικροπράγματα, όπως μερικά τσιγαριλίκια στις συναυλίες τους, η απάντηση είναι απλή. Ο Ντάλτρι έχει σοβαρή αλλεργία στην κάνναβη, και ο καπνός της συγκεκριμένης ουσίας στον περιβάλλοντα χώρο επηρεάζει έντονα τη φωνή του.

Παρόλο που στο ξεκίνημα κάθε συναυλίας, η μπάντα προειδοποιεί τους θεατές να συγκρατηθούν και να μην καπνίσουν μαριχουάνα κατά τη διάρκειά της, την περασμένη Δευτέρα κάποιοι αγνόησαν αυτήν την παράκληση. Το αποτέλεσμα ήταν ο Ντάλτρι να πατήσει «παύση» και να αρχίσει το βρίσιμο, μόλις μύρισε τον ενοχλητικό καπνό. «Όλοι εσείς που καπνίζετε χόρτο στην μπροστινή σειρά, να ξέρετε ότι είμαι σοβαρά αλλεργικός. Δεν κάνω πλάκα. Όποιοι είστε εκεί κάτω, μου γ@@σατε τη βραδιά. Είμαι αλλεργικός σε αυτή τη μ@@@κία που εξαφανίζει τελείως τη φωνή μου», είπε ο 75χρονος μουσικός, εμφανώς εκνευρισμένος. «Άντε γ@@θείτε λοιπόν», συμπλήρωσε.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ένα τέτοιο περιστατικό σε συναυλία των The Who. Πριν από τέσσερα χρόνια, στην περιοδεία για τα 50 χρόνια της μπάντας, ο Ντάλτρι είχε απειλήσει να φύγει από τη σκηνή του Nassau Colliseum στο Λονγκ Άιλαντ, όταν φαν άρχισαν να καπνίζουν μαριχουάνα.

 

 

Exit mobile version