Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλαμάτα – μπαλτάς: Πολύτεκνη μητέρα η 39χρονη που χτύπησε τον άντρα της
ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα – μπαλτάς: Πολύτεκνη μητέρα η 39χρονη που χτύπησε τον άντρα της

Καλαμάτα - μπαλτάς: Η 39χρονη που χτύπησε τον σύζυγό της με τον μπαλτά, θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Καλαμάτα – μπαλτάς: Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα από το βίαιο περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας όταν 39χρονη χτύπησε σε καβγά με μπαλτά τον 46χρονο σύζυγό της. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν μετά από μια σοβαρή οικογενειακή συζήτηση τα πράγματα ξέφυγαν. Η 39χρονη γυναίκα από την Πολωνία, μητέρα τεσσάρων παιδιών, άρπαξε τον μπαλτά και επιτέθηκε στον σύζυγό της.

Ο άνδρας από την Καλαμάτα, αφού δέχτηκε την επίθεση μετά από λίγη ώρα κατάφερε να ξεφύγει από τη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα στο δεξί του χέρι. Άμεσα, έφτασε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν τα απαραίτητα ράμματα, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει και κάταγμα στο κρανίο.

Ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, προκειμένου να υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση καθώς στο νοσοκομείο Καλαμάτας δεν υπήρχε γιατρός. Πλέον, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Οι γιατροί ειδοποίησαν τις Αρχές, καθώς ο άτυχος 46χρονος τους κατήγγειλε το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η γυναίκα από την Καλαμάτα συνελήφθη προκειμένου να αποσαφηνιστεί πώς έφτασε στο σημείο να σηκώσει τον μπαλτά.

Προσωρινά κρατούμενη η γυναίκα

Η σύζυγός του συνελήφθη, έδωσε κατάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη, επικαλούμενη ενδοοικογενειακά προβλήματα για τον καβγά. Η 39χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα messinialive, είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις