Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νίκολα Μιλουτίνοφ: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον έχει βάλει στο μάτι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον έχει βάλει στο μάτι

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Σύμφωνα με την ιστοσελίδα basketballsphere.com, ο Μιλουτίνοφ βρίσκεται στα ραντάρ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την ομάδα να έχει ξεκινήσει ήδη τις άτυπες προσεγγίσεις. Οι εμφανίσεις του Σέρβου σέντερ των «ερυθρόλευκων» , που πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον καλύτερο MVP του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν δεν πέρασαν απαρατήρητες από τα κορυφαία clubs της Ευρώπης.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketballsphere.com», «ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν και κάτοχος δύο βραβείων MVP στην φετινή Euroleague, έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του, το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων στην Ευρώπη.

Μάλιστα η ΤΣΣΚΑ, παρά το γεγονός πως ο παίκτης δεσμεύεται με ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, ανεπίσημα έχει προσεγγίσει τους «ερυθρόλευκους», ώστε να μάθει τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται, για να κάνει τον Σέρβο άσο, κάτοικο Μόσχας». Πράγματι ο Μιλουτίνοφ διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν με την ομάδα του Πειραιά και το όνομά του βρίσκεται στο κάδρο και των Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ. Ο «Μίλου» είναι σε ανοιχτή γραμμή με Σαν Αντόνιο, με τους Σπερς πάντως ακόμα να μην είναι σίγουροι εάν θα κινηθούν το καλοκαίρι για να τον εντάξουν στην ομάδα τους.  Υπάρχει όμως ένα by out για φέτος, το οποίο κυμαίνεται κοντά στο 1.000.000 δολάρια, και στο ενδεχόμενο που οι Σπερς ενεργοποιήσουν την ρήτρα, τότε θα τον κάνουν δικό τους.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Σε ένα χρόνο λήγει το συμβόλαιο

Σημειώνεται πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο οι Μοσχοβίτες, σύμφωνα με το δημοσίευμα ρώτησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα μπορούσε αλλάξει περιβάλλον ο διεθνής άσος. Ο 24χρονος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό στις 25 Ιουλίου του 2015, ενώ την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας, κερδίζοντας στους τελικούς τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-1. Φέτος, ο Μιλουτίνοφ ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό σε μια πολύ κακή σεζόν, στην οποία οι ερυθρόλευκοι έμειναν εκτός πλέι οφ στην Ευρωλίγκα και αποκλείστηκαν στον ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό.

Για την ώρα πάντως, όλα δείχνουν πως ο 24χρονος σέντερ θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και για τη νέα σεζόν. Ο παίκτης δεν πιέζει καταστάσεις στο να αποχωρήσει άμεσα για το ΝΒΑ, ούτε και «καίγεται» να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του Πειραιά, είναι ικανοποιημένος από τον ρόλο του και δεν έχει κανένα πρόβλημα για να παραμείνει μία σεζόν ακόμη στους «ερυθρόλευκους», πηγαίνοντας στο ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις