Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ντόρα Μπακογιάννη – σύνθημα: Τραγική “επίθεση” από αντιεξουσιαστές στα Ιωάννινα (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη – σύνθημα: Τραγική “επίθεση” από αντιεξουσιαστές στα Ιωάννινα (pics)

Ντόρα Μπακογιάννη - σύνθημα: Στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ντόρα Μπακογιάννη – σύνθημα: Ένα τραγικό και απαράδεκτο σύνθημα που έγραψαν άγνωστοι για την Ντόρα Μπακογιάννη στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, άγνωστοι έγραψαν το εξής σύνθημα: «Ντόρα το ’89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η 17 Νοέμβρη θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχουν δολοφονήσει και την σύζυγό του Ντόρα. Στην άλλη πλευρά του εκλογικού περιπτέρου, οι άγνωστοι έγραψαν σύνθημα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. «Άμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα».

Νωρίτερα, μετά την απόρριψη από το Δικαστικό Συμβούλιο του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση νέας πολυήμερης άδειας, ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε και στην οικογένεια Μητσοτάκη, χωρίς να την κατονομάσει, υπονοώντας ότι βρισκόταν, μαζί με την κυβέρνηση και την αμερικανική πρεσβεία, πίσω από την απόφαση να μην του χορηγηθεί άδεια.

«Δεν λειτούργησαν ως δικαστές δημοκρατίας, αλλά ως πρωτοδίκες εμφυλίου. Ανέλαβαν, ως απρόσωπος κρατικός μηχανισμός, την εκτέλεση της εντολής από την κυβέρνηση, τη γνωστή οικογένεια και την πρεσβεία που διαφεντεύει τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολυισοβίτης. 

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες αντιεξουσιαστές υπερασπίζονται το δικαίωμα του Δημήτρη Κουφοντίνα στην άδεια από τη φυλακή πετώντας τρικάκια, γράφοντας συνθήματα και σπάζοντας βιτρίνες. Τελευταίο κρούσμα τα τρικάκια που πέταξαν και τα συνθήματα που έγραψαν στο χώρο που προετοιμαζόταν εκδήλωση της υποψηφίας δημάρχου Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

Ντόρα Μπακογιάννη – σύνθημα: Η αντίδραση της ΝΔ

«Οι μέρες ανοχής τελειώνουν» δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή το βανδαλισμό προεκλογικού περιπτέρου στα Ιωάννινα. Με αφορμή τον βανδαλισμό με συνθήματα υπέρ της 17Ν του προεκλογικού περίπτερου της ΝΔ στα Ιωάννινα, το γραφείο Τύπου με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «θρασύδειλους τραμπούκους που θαυμάζουν τον δολοφόνο Κουφοντίνα και που επιτέθηκαν στη ΝΔ βανδαλίζοντας με χυδαία συνθήματα το προεκλογικό της περίπτερο. Ας το καταλάβουν μια για πάντα. Δεν τους φοβόμαστε. Οι μέρες ανοχής τελειώνουν. Ως εδώ» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις