Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef Spoiler: Διέρρευσαν οι δύο φιναλίστ του τελικού!
LIFESTYLE

MasterChef Spoiler: Διέρρευσαν οι δύο φιναλίστ του τελικού!

MasterChef Spoiler: Ποιοι είναι τελικά οι δύο παίκτες που θα βρεθούν αντιμέτωποι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

MasterChef Spoiler: Ένα mega spoiler κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και αφορά στον τελικό του MasterChef και την ταυτότητα των δύο φιναλίστ. Η τελική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο παίκτες που θα… «μείνουν όρθιοι» μέσα στην κουζίνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και εδώ και καιρό «φουντώνουν» τα σενάρια και τα spoiler για το ποιους θα δούμε στον τελικό. Όπως έχει γίνει γνωστό την Πρωτομαγιά ξεκίνησαν τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, o τελικός του MasterChef θα περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών εντός και εκτός Ελλάδος για τους δύο φιναλίστ, προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι στον τελικό, που θα προβληθεί στις αρχές Ιουνίου, ενεργό ρόλο θα έχουν και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το σπίτι. Όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι μισός μαγνητοσκοπημένος και μισός ζωντανός, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαρροή. Στη δομή του, θα διαφέρει συγκριτικά με τον περσινό και θα περιλαμβάνει διαφορετικές διαδικασίες. Οι φιναλίστ δεν θα επισκεφθούν τρεις ευρωπαϊκές πόλεις παρά μόνο μία και αυτή θα είναι πάλι εντός «ευρωπαϊκών τειχών».

MasterChef Spoiler: Τα ονόματα των φιναλίστ

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή της ανάδειξης του νικητή, όμως αυτός θα παραμείνει αναπόφευκτα άγνωστος, αφού για τον φόβο spoiler, η τελευταία μισή ώρα του τελικού θα γίνει ζωντανά.  Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η μία από τους δύο μεγάλους φιναλίστ είναι η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Αν όντως ισχύει η πληροφορία, η παίκτρια… το είπε και το έκανε, αφού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε δηλώσει αποφασισμένη να κατακτήσει τη νίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος», ο δεύτερος διεκδικητής του μεγάλου επάθλου των 50.000 ευρώ είναι ο Μανώλης Σαρρής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις