Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Πατησίων: Μάχη για τη ζωή δίνουν δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πατησίων: Μάχη για τη ζωή δίνουν δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο

Τροχαίο Πατησίων: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες - Στον Ευαγγελισμό σε σοβαρή κατάσταση οι δύο ηλικιωμένες

Τροχαίο Πατησίων: Μάχη για τη ζωή δίνουν δύο ηλικιωμένες γυναίκες, θύματα ενός σοβαρότατου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί στην Πατησίων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δύο γυναίκες παρασύρθηκαν το πρωί της Πέμπτης από διερχόμενο όχημα, που τις πέταξε στο αντίθετο ρεύμα. Οι δύο γυναίκες, ηλικίας περίπου 60 ετών τραυματίστηκαν σοβαρά και δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου διακομίσθηκαν από την Πατησίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία Ελληνίδα και μία βορειοηπειρώτισσα. Η μία νοσηλεύεται στην Εντατική με τραύματα στο κεφάλι και η άλλη με πολλαπλά κατάγματα.

Με βάση τις μαρτυρίες των πολιτών που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα, όλα έγιναν περίπου στις 9:30 το πρωί. Ένα ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας Αλβανός οδηγός έπεσε σε νησίδα στη συμβολή Πατησίων και Μηθύμνης, με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο γυναίκες και να τις πετάξει στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί οι άτυχες γυναίκες χτυπήθηκαν από άλλο αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε μετά από λίγα λεπτά ΕΚΑΒ, και δεκάδες πολίτες παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τις προσπάθειες των τραυματιοφορέων να βοηθήσουν τις δύο γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή, που ο οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν έριξε και τον σηματοδότη που υπήρχε στο σημείο.

Δείτε βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες

Τροχαίο Πατησίων: Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις