Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Game of Thrones: Ποιον «βλέπει» ο Stephen King να κάθεται στον «Σιδερένιο Θρόνο»;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Ποιον «βλέπει» ο Stephen King να κάθεται στον «Σιδερένιο Θρόνο»;

Game of Thrones: Η πρόβλεψη του «μετρ του τρόμου» για το φινάλε της αγαπημένης σειράς

Game of Thrones: Την δική του πρόβλεψη για το φινάλε του Game of Thrones και τον τελικό νικητή που θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο έκανε ο «μετρ του τρόμου» Stephen King, μέσω Twitter. Με δύο μόλις επεισόδια να απομένουν μέχρι η θρυλική ιστορία του GoT να φτάσει στο (πιθανότατα ματωμένο) τέλος της, στο ίντερνετ γίνεται… χαμός από προβλέψεις χρηστών για το ποιος ήρωας θα επικρατήσει. Από τη δράση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο δημοφιλής συγγραφέας Stephen King, δηλωμένος λάτρης της σειράς, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα, μετά την προβολή του 4ου επεισοδίου, αποκάλυψε το δικό του «φαβορί».

«Ας υποθέσουμε – απλά υποθέσεις κάνω – ότι ο Τζον ΚΑΙ η Ντάνι πεθαίνουν στο τέλος (μαζί με την Σέρσεϊ φυσικά). Aν υποθέσουμε – απλά υποθέσεις κάνω – ότι ένας μικρόσωμος άνδρας με μεγάλη καρδιά κάθεται τελικά στον Σιδερένιο Θρόνο;» έγραψε ο μετρ των μυθιστορημάτων τρόμου. Στην ανάρτησή του, ο Stephen King αναφερόταν προφανώς στον «Τύριον», τον νάνο «σύμβουλο» της Ντενέρις Ταργκάριεν, που στο τελευταίο επεισόδιο της όγδοης σεζόν έδειχνε ανήσυχος σχετικά με την συμπεριφορά της βασίλισσάς του.

Αν και o King τόνισε επανειλημμένα ότι κάνει απλά υποθέσεις, πρέπει να σημειωθεί το γεγονός ότι είναι… κολλητός με τον George R.R. Martin, τον συγγραφέα πίσω από τα βιβλία που ενέπνευσαν τη σειρά. Εξάλλου, ως δημιουργός 60 μυθιστορημάτων τρόμου, ο King σίγουρα ξέρει από πετυχημένα φινάλε. Αν και κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη, όπως είπε ο ίδιος σε επόμενη ανάρτηση. «Φυσικά, εδώ και χρόνια μου λένε κάποιοι ότι δεν ξέρω να τελειώνω μια ιστορία. Εγώ πιστεύω ότι λένε μπούρδες, αλλά όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη», είπε ο συγγραφέας των μπεστ σέλερ.

Σε ένα τρίτο tweet του, ο King σχολίασε απογοήτευσε μια φαν της team Σανσα, λέγοντάς της ότι δεν εγκρίνει την κοκκινομάλλα Σταρκ για τον Σιδερένιο Θρόνο, αφού… παραείναι ψυχρή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις