Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Swingers Κρήτη: Κατέφθασαν στην Κρήτη για ένα «καυτό» εξαήμερο 177 ζευγάρια – Τα 3 από Ελλάδα!
PLUS

Swingers Κρήτη: Κατέφθασαν στην Κρήτη για ένα «καυτό» εξαήμερο 177 ζευγάρια – Τα 3 από Ελλάδα!

Swingers Κρήτη: Βρίσκονται ήδη στο νησί και είναι έτοιμοι για όλα

Swingers Κρήτη: Στην Κρήτη κατέφθασαν το τελευταίο 24ωρο 177 ζευγάρια swingers, έτοιμα να κάνουν πράξη τις πιο προχωρημένες ερωτικές τους φαντασιώσεις, σε ένα «καυτό» ερωτικό εξαήμερο. Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, οι swingers θα περάσουν τις επόμενες μέρες σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, προστατευμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι άκρως ερωτικές διακοπές θα περιλαμβάνουν χλιδή, χρώματα, αρώματα, σαμπάνιες, φρέσκα ψάρια, και θεματικές πιπεράτες βραδιές ανταλλαγής συντρόφων. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η άφιξη των «ανοιχτόμυαλων» επισκεπτών αποτελεί μια τονωτική ένεση για την οικονομία της περιοχής. Οι ντόπιοι επαγγελματίες – από εστιατόρια, μπαρ μέχρι καταστήματα εσωρούχων, αξεσουάρ και κομμωτήρια – ευελπιστούν να επωφεληθούν για μία ακόμα χρονιά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα περισσότερα από τα ζευγάρια των swingers προέρχονται από τη Λατινική Αμερική, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και τρία ζευγάρια από την Ελλάδα. Ο ξενοδόχος και πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, περιέγραψε την καθημερινότητα των swingers κατά τη διαμονή τους στο νησί στο site Νέα Κρήτη. Όπως εξήγησε, η ετήσια πλέον… απόβαση των swingers έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή. «Έρχονται για να διασκεδάσουν. Άλλωστε αυτό είναι ο τουρισμός: διασκέδαση. Σηκώνονται συνήθως κατά τις 8-8:30 το πρωί. Άλλοι στη συνέχεια προτιμούν να κάνουν γυμναστική, ενώ άλλοι επιλέγουν να χαλαρώσουν στην πισίνα μέχρι το μεσημέρι. Μετά θα πάνε για το μεσημεριανό τους φαγητό» σημειώνει ο κ. Χαλκιαδάκης.

Όσο για το απόγευμα και το βράδυ, τα πράγματα… αγριεύουν

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Χαλκιαδάκης: «Το απόγευμα συνεχίζουν συμμετέχοντας σε παιχνίδια με τους ανιματέρ που έχουμε, και η βραδιά προχωράει με ποτό, μουσική και φαγητό. Υπάρχουν και οι θεματικές βραδιές, όπως η «λευκή βραδιά» όπου όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά, η «αρχαία ελληνική βραδιά», η «ρωμαϊκή βραδιά» κ.λπ.».

 

Swingers Κρήτη: Το πολυτελές ξενοδοχείο των ερωτικών διακοπών και το κόστος

Τις διακοπές των swingers διοργανώνει το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο SDC. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρες στην Ολλανδία και τις ΗΠΑ το οποίο εξειδικεύεται σε πακέτα διακοπών για swingers (ζευγάρια που ανταλλάσσουν συντρόφους), αλλά και για ακόμη πιο τολμηρούς, με πιο συνηθισμένο το BDSM. Το SDC επέλεξε για 5η συναπτή χρονιά το 5άστερο ξενοδοχείο Cactus Royal στη Σταλίδα Ηρακλείου, με το φετινό «πάρτι» των swingers να ξεκινά στις 8 Μαΐου και να ολοκληρώνεται στις 13 του μήνα. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, πρόκειται κυρίως για επισκέπτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και όλη την Ευρώπη, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες.

Το κόστος για κάθε πελάτη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι περίπου 350 ευρώ την ημέρα, και συμπεριλαμβάνει τα πάντα, εκτός από ακριβά ποτά όπως είναι οι σαμπάνιες. Βασικό αίτημα των swingers είναι να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις