Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας: «Πυρά» και από φιλοκυβερνητικά μέσα για τις διακοπές στο σκάφος Παναγόπουλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: «Πυρά» και από φιλοκυβερνητικά μέσα για τις διακοπές στο σκάφος Παναγόπουλου

Τσίπρας: Δημοσιογράφοι προσκείμενοι στην κυβέρνηση, σχολιάζουν επικριτικά τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα στο πολυτελές σκάφος.

Τσίπρας: Οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο σκάφος του εφοπλιστή Παναγόπουλου προκάλεσαν σχόλια και από τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα ενημέρωσης. Οι φωτογραφίες με τον Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου έκανε ακόμη και αρθρογράφους φιλοκυβερνητικών μέσων να στραφούν κατά του πρωθυπουργού, καθώς ο κ.Τσίπρας απολάμβανε τις διακοπές του λίγο καιρό μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Αρθρογράφοι της Εφημερίδας των Συντακτών υποστηρίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να αποφύγει τις διακοπές σε σκάφος, ενώ στρέφονται και κατά της κυβερνητικής στάσης η οποία δεν σχολίασε τις φωτογραφίες. Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην ιστοσελίδα της «ΕΦ.ΣΥΝ» σε άρθρο με τίτλο: «Ο Τσίπρας, ο Πορτοσάλτε και οι διακοπές σε ένα κότερο», περιγράφει τι έχει συμβεί και σημειώνει τις δηλώσεις της κυρίας Παναγοπούλου. «Θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να είχε αποφύγει τις διακοπές σε μία θαλαμηγό ενός εφοπλιστή έστω και με τις παραπάνω (κατανοητές) προϋποθέσεις που ανέφερε η κυρία Παναγοπούλου; Εννοείται πως ναι, ούτε συζήτηση για αυτό».

Όλα θα είχαν αποφευχθεί αν το γραφείο του Τσίπρα είχε ανακοινώσει τις διακοπές

Ο δημοσιογράφος της «ΕΦ.ΣΥΝ» αναφέρεται και στη χρονική στιγμή των διακοπών, καθώς έγιναν μετά την τραγωδία στο Μάτι με τους 102 νεκρούς, ενώ επικρίνει την «ακατανόητη σιωπή του Μαξίμου». «Όλα θα είχαν αποφευχθεί αν το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα είχε ανακοινώσει, τότε ή τώρα, τις διακοπές του πρωθυπουργού. Δεν ξέρω αν πρέπει πάντως να συμβαίνει αυτό, όταν ένας πρωθυπουργός επιθυμεί να περάσει λίγες ημέρες ηρεμίας με την οικογένειά του», αναφέρει.

Δείτε ακόμη: 

Κατερίνα Παναγοπούλου: “Στο σκάφος μας ήταν ο Τσίπρας – Έσωσε τον τόπο, έπρεπε να ξεκουραστεί”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις