Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας: «Ξαναζεσταμένο» το ντοκιμαντέρ για Μάτι – Αδιανόητη δήλωση από τον πρωθυπουργό της χώρας (vid)
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τσίπρας: «Ξαναζεσταμένο» το ντοκιμαντέρ για Μάτι – Αδιανόητη δήλωση από τον πρωθυπουργό της χώρας (vid)

Τσίπρας: Βλέποντας το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για το Μάτι, δύσκολα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι δεν θα άγγιζε κάποιον.

Τσίπρας: Όταν ο αριστερός δήθεν Αλέξης Τσίπρας που δήθεν πολεμά την ελίτ, που δήθεν μάχεται κατά του πλούτου των λίγων, αυτό το λαϊκό παιδί τελοσπάντων, αράζει με πούρο σε πολυτελή θαλαμηγό, όλοι θα σπεύσουν να εκφράσουν την οργή τους, την αγανάκτησή τους για την τόση υποκρισία που μας κυβερνά. Ο λαός θα αισθανθεί τόσο προδομένος, που δεν θα αντιληφθεί την σοβαρότητα της παρακμής. Μέσα στην τόση απόγνωση των Ελλήνων για τον “σκαφάτο” Τσίπρα, υπάρχει κάτι ακόμα χειρότερο που μέσα σε όλα δεν έγινε αμέσως αντιληπτό.

Βλέποντας το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ και του Αλέξη Παπαχελά για το Μάτι, δύσκολα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι δεν θα άγγιζε κάποιον. Ότι δεν θα ανατρίχιαζε όποιος το έβλεπε με τις περιγραφές των ανθρώπων που έχασαν τα πάντα, ότι δεν θα δάκρυζε με το πόσο άδικα 100 ψυχές παραδόθηκαν στην πύρινη λαίλαπα χωρίς καμία βοήθεια. Κι όμως υπάρχει κάποιος που μάλλον δεν συγκινήθηκε με το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ . Αντίθετα το βρήκε «ξαναζεσταμένο». Θεώρησε «ξαναζεσταμένες» τις μαρτυρίες που όλους μας λύγισαν, την περιγραφή του τρόμου, το γεγονός ότι εκείνος και η συντροφιά του γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί και έπαιζαν θέατρο στις κάμερες.

Στη χθεσινή του ομιλία στην Ξάνθη ο Αλέξης Τσίπρας είπε αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Σας διαβεβαιώ δεν έπαθε καμία ηθική κρίση ο Μητσοτάκης, ούτε με την υπόθεση Κυμπουρόπουλου, ούτε με το προκατασκευασμένο και διατεταγμένο, προεκλογικό, ξαναζεσταμένο ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για το Μάτι».

«Ξαναζεσταμένο φαγητό»!

Ο κ. Τσίπρας το ανέφερε σε μια τραγική κι αποτυχημένη προσπάθειά του να περιγράψει τον πόλεμο που δέχεται από το «μιντιακό κατεστημένο», σα να ναι όλα όσα λέγονται άδικα. Σα να είναι ο πιο αληθινός πρωθυπουργός και με… πλαστά στοιχεία, έχουν στήσει μία ολόκληρη πλεκτάνη. Σα να είναι το θύμα. Ισχυρίστηκε, ότι ουδέποτε άλλος πολιτικός χώρος έχει δεχτεί τέτοιον πόλεμο από τα ΜΜΕ όπως συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και αυτή μια βολική θεωρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του που ενώ διαθέτει την ΕΡΤ και μια σειρά από άλλα φιλικά μέσα ενημέρωσης, θέλει να εμφανίζεται ως στόχος όλων των ΜΜΕ, με κορυφαίο πάντα τον ΣΚΑΪ…

Ακούστε τη δήλωση:

Με αυτά τα επίθετα περιέγραψε το ντοκιμαντέρ: προκατασκευασμένο, διατεταγμένο, προεκλογικό, ξαναζεσταμένο! Ακολουθούν μερικές από τις αντιδράσεις στο Διαδίκτυο:

https://twitter.com/sfigka/status/1125658789590503424?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1125658789590503424&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F888207%2Fadianoiti-dilosi-tsipra-xanazestameno-to-dokimader-gia-mati%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις