Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Serial killer Κύπρος: Πτώμα και στη δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΝΑ;

Serial killer Κύπρος: Πτώμα και στη δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Serial killer Κύπρος: Φέρεται να ανήκει στην 8χρονη Έλενα Νατάλια Μπρουνέα, ένα από τα μικρότερα θύματα του serial killer.

Serial killer Κύπρος: Και δεύτερη βαλίτσα με πτώμα, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μετά από έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο, στο πλαίσιο της υπόθεσης του serial killer Νίκου Μεταξά με τις επτά δολοφονίες γυναικών. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στη βαλίτσα η οποία βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κόκκινη Λίμνη.

Η ρομποτική κάμερα κατέγραψε σήμερα τα δεδομένα σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία «υπέδειξε» το Sonar και κρίθηκε αναγκαία η κατάδυση δύτη όπου με τη χρήση διχτυού ανασύρθηκε η βαλίτσα.  Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης, οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη και η ταξιδιωτική τσάντα ανασύρθηκε από δύτη λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, σημείωσε, θα συνεχιστούν στο νεκροτομείο.  Οι έρευνες, τόνισε, θα συνεχιστούν ενώ ο όγκος του ανακριτικού έργου είναι τεράστιος.

Στο νεκροτομείο το πτώμα

Ο δύτης που καταδύθηκε στις 15.10 της Κυριακής εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό στην Κύπρο τοποθέτησε το αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε. Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκεται ο Ισπανός χειριστής του Sonar, η εταιρεία Brasal που συνδράμει στις προσπάθειες όλες αυτές τις μέρες, καθώς επίσης δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής. Στο σημείο αφίχθη αυτή την ώρα και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας καθώς επίσης και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος με ανακριτές. Λίγη ώρα μετά έφτασαν στην Κόκκινη Λίμνη οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέου και Νικόλας Χαραλάμπους. Mάλιστα, ήδη ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς του πτώματος που εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα για να πάει στο νεκροτομείο.

Στο μεταξύ, ο κ. Αγγελίδης ανακοίνωσε ότι ο «Ορέστης», που νωρίτερα εμφανίστηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα παραμείνει προφυλακισμένος για τουλάχιστον οκτώ μέρες ακόμα, αφού ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής του.

Η 8χρονη Έλενα και η μητέρα της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις