Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Game of Thrones: Δείτε εικόνες από το επόμενο επεισόδιο – Τι ακολουθεί μετά την μεγάλη μάχη;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Δείτε εικόνες από το επόμενο επεισόδιο – Τι ακολουθεί μετά την μεγάλη μάχη;

Game of Thrones: Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή και οι φαν προσπαθούν να τις... αποκρυπτογραφήσουν

Game of Thrones: Το HBO ξέρει καλά πώς να καλλιεργεί σασπένς πριν από κάθε καινούργιο επεισόδιο του Game of Thrones. Όχι φυσικά πως αυτό είναι απαραίτητο, αφού οι φαν του GoT έτσι κι αλλιώς μετρούν ήδη αντίστροφα τον χρόνο για την προβολή του επόμενου επεισοδίου της αγαπημένης τους σειράς. Την ερχόμενη Κυριακή, πρόκειται να ανακαλύψουμε τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για τους επιζώντες της επικής «Μάχης του Γουίντερφελ». Οι ήρωες που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί πρέπει να προετοιμαστούν για τις επόμενες μάχες και οι τηλεθεατές δεν βλέπουν την ώρα να τους παρακολουθήσουν στις νέες τους αναμετρήσεις.

Αν και οι συντελεστές της σειράς κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με την πλοκή των επόμενων επεισοδίων της όγδοης σεζόν, φροντίζουν ωστόσο να δίνουν μικρά «στοιχεία» στους φαν του GoT, για να «φουντώνουν» την αγωνία τους. Εχθές, το ΗΒΟ δημοσίευσε οκτώ φωτογραφίες που δείχνουν τον «απόηχο» της αιματηρής μάχης, κατά την οποία αποχαιρετίσαμε αρκετούς σημαντικούς χαρακτήρες. Πρόκειται για στιγμιότυπα από το τέταρτο επεισόδιο, που μας βάζει στην τελική ευθεία για το φινάλε της του «Παιχνιδιού των Θρόνων», το οποίο αναμένεται άκρως… βίαιο.

Game of Thrones: Τι δείχνουν οι οκτώ φωτογραφίες

Στις οκτώ φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο, βλέπουμε τον ταλαιπωρημένο από τη μάχη Τζον Σνόου με μια μεγάλη πληγή στο πρόσωπό του. Στην επόμενη εικόνα, βλέπουμε τους επιζώντες της μεγάλης μάχης, μεταξύ των οποίων η ηρωίδα Άρια, η Ντενέρις, η Σάνσα, ο Σάμγουελ Τάρλι και ο Γκρέιγουορμ, να προχωρούν προς τους σωρούς των νεκρών της μάχης, για να τους βάλουν φωτιά.

 

Η τρίτη εικόνα μας μεταφέρει πίσω στο Kings Landing, όπου η Βασίλισσα Σέρσεϊ Λάνιστερ κοιτάζει έξω από το παράθυρο, με τον Γιούρον Γκρέιτζοϊ να στέκεται πίσω της.

Στην τέταρτη φωτογραφία βλέπουμε τα πλοία του στόλου της Ντενέρις Ταργκάριεν, με το σύμβολο των δράκων στα μαύρα τους πανιά. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες αιχμαλωτίζουν ξανά στιγμιότυπα από το Γουίντερφελ, που έχει μεταμορφωθεί σε τεράστιο νεκροταφείο μετά τη μεγάλη σφαγή της μάχης της Κυριακής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις