Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νοτοπούλου photoshop: Αγνώριστο το… Κατερινιώ – Η βλεφαρίδα του τρόμου και το σημαδάκι στη μύτη
Νοτοπούλου photoshop

Νοτοπούλου photoshop: Αγνώριστο το… Κατερινιώ – Η βλεφαρίδα του τρόμου και το σημαδάκι στη μύτη

Νοτοπούλου photoshop: Υπερβάλλοντα ζήλο στα φίλτρα του photoshop, που χρησιμοποίησε για φωτογραφία της στο Instagram, έδειξε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Νοτοπούλου photoshop: Ενώ είναι νέα και όμορφη και δεν χρειάζεται κανένα φίλτρο, η Κατερίνα Νοτοπούλου επέλεξε να… παραμορφωθεί, με τα σχόλια να έχουν πάρει φωτιά. Η φωτογραφία της Κατερίνας Νοτοπούλου που περιελήφθη σε instastory των Notopouligans, δεν θυμίζει σε τίποτα την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ο χειριστής του photoshop μάλλον θέλησε να επιδείξει υπερβολικό ζήλο και κυριολεκτικά εξαφάνισε κάθε μικροατέλεια στο πρόσωπο της κυρίας Νοτοπούλου. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει πολλές, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει την χειρότερη: Είναι μια άλλη!

Κι αν αυτά γίνονται σχεδόν έναν μήνα πριν από τις δημοτικές εκλογές, φαντάζεται κανείς ότι καθώς πλησιάζουμε στη μοιραία Κυριακή, η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνεται όλο και πιο αιθέρια, όλο και πιο εξωπραγματικά όμορφη. Τα σχόλια στο twitter για την φωτογραφία της κας Νοτοπούλου μάλλον τα λένε όλα. Χρήζει ιδιαίτερης μνείας η παρατήρηση για την κρίσιμη λεπτομέρεια, τη βλεφαρίδα-τσουγκράνα, που βγαίνει μπροστά και από τα μαλλιά της υποψηφίας δημάρχου Θεσσαλονικέων.

Λάθος, ακόμη και το «cocktail»

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης  με τον ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, επιχειρώντας να πρωτοτυπήσει στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, προσέφερε στους παρευρισκόμενους κοκτέιλ με το όνομά της. Σύμφωνα με το voria.gr η κ. Νοτοπούλου πρόσφερε το notopolitan σε μπαρ που είχε στηθεί εντός του κέντρου. Επίσης, σε ανάρτησή της στο Instagram η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρει ότι το … «notopolitan» είναι «coctail» και όχι «cocktail» όπως είναι το σωστό. Το… notopolitan είναι  μια μίξη βότκας, γρεναδίνης, αχλαδιού και τζίντζερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις