Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Ο Τσιρώνης “φοβήθηκε” τον ΣΥΡΙΖΑ – Αποσύρει την υποψηφιότητά του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο Τσιρώνης “φοβήθηκε” τον ΣΥΡΙΖΑ – Αποσύρει την υποψηφιότητά του

Εκλογές 2019: Την υποψηφιότητά του αποσύρει από την Αθήνα ο Γιάννης Τσιρώνης, ύστερα από τις πιέσεις που δέχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές 2019: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος θα πραγματοποιήσει κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Γιάννη Τσιρώνη, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΟΙΚΟΑΘΗΝΑ-Εναλλακτική Παρέμβαση Πολιτών», ο οποίος τελικά δεν θα διεκδικήσει αυτόνομα το αξίωμα του δημάρχου. Η υποψηφιότητα Τσιρώνη είχε προκαλέσει έντονη δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ εξαρχής. Υπήρχαν μάλιστα εισηγήσεις να «κοπεί» από τα ψηφοδέλτια.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, είχε πάρει το χρίσμα ως υποψήφιος Δήμαρχος της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων.Η τελική πίεση του κυβερνώντος κόμματος προς τον κ. Τσιρώνη να αποσύρει την υποψηφιότητά του, ήρθε μετά την «παγωμάρα» που έπεσε στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των τελευταίων δημοσκοπήσεων που έδειχναν ότι ο επίσημος υποψήφιός του για τον δήμο Αθηναίων έρχονταν τρίτος, πίσω από τον Παύλο Γερουλάνο. Σύμφωνα με το documentonews.gr, o κ. Γιάννης Τσιρώνης αποσύρει την υποψηφιότητα του από τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων. Ο κ. Τσιρώνης απέφυγε να κάνει δηλώσεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες την απόφασή του αναμένεται να την ανακοινώσει σήμερα Πέμπτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις