Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο – Χανιά: Ο 21χρονος που έσβησε στην άσφαλτο είχε πιάσει τον Σταυρό τα Θεοφάνια
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο – Χανιά: Ο 21χρονος που έσβησε στην άσφαλτο είχε πιάσει τον Σταυρό τα Θεοφάνια

Τροχαίο - Χανιά: Συγκλονισμένη η Κρήτη από τον χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου σε τροχαίο - Σήμερα η κηδεία

Τροχαίο – Χανιά: Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από τον θάνατο ενός 21χρονου παιδιού σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στην περιοχή των Χανίων. Ο 21χρονος Σταμάτη Σπαντιδάκης είναι ένα από τα δύο θύματα του τρομερού δυστυχήματος που συνέβη εχθές στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου – Χανίων, στο ύψος του παλιού κόμβου της Σούδας. Σύμφωνα με το cretapost.gr, o νεαρός οδηγός μοτοσυκλέτας, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε με άλλη μηχανή. Στη συνέχεια και οι δύο μηχανές έπεσαν πάνω σε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να βρει ακαριαίο θάνατο ο 21χρονος, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο κατέληξε και ο 51χρονος οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η συνεπιβάτιδα του. Η κηδεία του νεαρού θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 2 Μαΐου, στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Μισίρια. Εκεί οι συγγενείς και οι φίλοι του Σταμάτη, θα έχουν την ευκαιρία να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν νεαρό παιδί που, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ήταν υπόδειγμα νέου. Κατά τραγική ειρωνεία της τύχης, ο 21χρονος Σταμάτης την ημέρα των Θεοφανίων έπιασε τον Σταύρο στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου.

 

Τροχαίο – Χανιά: Και δεύτερο τροχαίο εχθές στην περιοχή

Και δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε εχθές, Πρωτομαγιά στα Χανιά, στην επαρχιακή οδό προς Βουκολιές, στο ύψος της περιοχής Πολεμάρχι. Δύο οχήματα Ι.Χ συγκρούστηκαν μεταξύ τους από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα που έχασε τη ζωή του ο άτυχος 21χρονος

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις