Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νίκολα Κάλινιτς: Η πρώτη δήλωση για το «ροζ βίντεο» που διέρρευσε στο διαδίκτυο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκολα Κάλινιτς: Η πρώτη δήλωση για το «ροζ βίντεο» που διέρρευσε στο διαδίκτυο

Νίκολα Κάλινιτς: Πρόκειται για ανάρμοστο υλικό που όμως αφορά την ιδιωτική μου ζωή, αναφέρει στη δήλωσή του ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε

Νίκολα Κάλινιτς: Μέσω Eurohoops έκανε το πρώτο του σχόλιο ο Νίκολα Κάλινιτς σχετικά με το «ροζ βίντεο» που διέρρευσε στο διαδίκτυο και δείχνει τον ίδιο σε άκρως προσωπικές στιγμές. Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, με δήλωση του στο site, ζητάει συγγνώμη από οποιονδήποτε μπορεί να πρόσβαλε και τονίζει πως έχει κινηθεί ήδη νομικά ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. «Κάποιες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει χωρίς την άδεια μου και με σκοπό να με βλάψουν. Πρόκειται για φωτογραφίες εντελώς ανάρμοστες αλλά και πάλι αφορούν την ιδιωτική ζωή και τη σχέση μου με την τότε κοπέλα μου», επισημαίνει στη δήλωσή του ο Νίκολα Κάλινιτς.

Όπως επισημαίνει ο Κάλινιτς, αισθάνεται πολύ άσχημα για τη διαρροή. «Νιώθω πολύ άσχημα που διέρρευσαν και θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην οικογένεια, τον σύλλογο, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους για αυτή την κατάσταση και σε περίπτωση που τους έχω ενοχλήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα περισσότερο αφού διεξάγεται ήδη έρευνα για αυτή την κίνηση που παραβιάζει την ιδιωτική μου ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκολα Κάλινιτς στο Eurohoops.

Νίκολα Κάλινιτς: Το δεύτερο σκάνδαλο με ροζ βίντεο σε λίγους μήνες

Υπενθυμίζεται ότι σάλος έχει ξεσπάσει από εχθές τη Σερβία, εξαιτίας ενός νέου σκανδάλου που αφορά σε ροζ βίντεο γνωστών αθλητών. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησαν στο twitter ροζ βίντεο με «πρωταγωνιστές» τον Νίκολα Κάλινιτς της Φενέρμπαχτσε και τον Νταβόρ Στέφανεκ, παλαιστή της ελληνορωμαϊκής. Συγκεκριμένα, ένας λογαριασμός ανέβασε βίντεο που δείχνουν… άκρως προσωπικές στιγμές του πασίγνωστου μπασκετμπολίστα και συμπαίκτη του Κώστα Σλούκα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και του παλαιστή της ελληνορωμαϊκής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο ροζ σκάνδαλο που ξεσπά στη γειτονική χώρα μέσα σε λίγους μήνες. Είχε προηγηθεί φυσικά η απίστευτη ιστορία που είχε ως πρωταγωνιστές τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γέλενα Καρλέουσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις