Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιαγιά – τερλίκια: Η ΕΕΝΕ προσφέρει όλη την αναγκαία υποστήριξη στην 90χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Γιαγιά – τερλίκια: Η ΕΕΝΕ προσφέρει όλη την αναγκαία υποστήριξη στην 90χρονη

Γιαγιά - τερλίκια: Μετά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη η γιαγιά με τα τερλίκια, η ΕΕΝΕ αποφάσισε να την στηρίξει στον απόλυτο βαθμό.

Γιαγιά – τερλίκια: Την απαραίτητη νομική, τεχνική και οικονομική υποστήριξη αποφάσισε να προσφέρει η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) στην Σουζάνα Ηλιάδη, γνωστή ως «γιαγιά με τα τερλίκια».

Αυτό προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έχουν προκύψει (πρόστιμα κτλ.), όσο κυρίως, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΕΝΕ «αν το επιθυμεί, (η γιαγιά με τα τερλίκια) να στήσει άρτια και ολοκληρωμένα τη δομή μιας δικής της επιχείρησης.

Μίας επιχείρησης που θα τηρεί και τα τυπικά, κατά το νόμο, και θα δίδει και τη δυνατότητα να υπάρξει συνέχεια, αν το επιθυμεί η οικογένειά της».

Ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία, για την γιαγιά με τα τερλίκια στην οποία επιβλήθηκε και πρόστιμο από την Εφορία πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Δρ, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, δήλωσε:

«Πιστεύοντας απόλυτα στην κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά και, ταυτοχρόνως, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της διάθεσης για προκοπή, όπου αυτή εκδηλώνεται, η ΕΕΝΕ αισθάνεται πως οφείλει να στηρίξει την κυρία Σουζάνα Ηλιάδη και την οικογένειά της, στη πρόσφατη δοκιμασία τους. Τους ευχόμαστε καλό Πάσχα, και τους διαβεβαιώνουμε, πως από σήμερα, είμαστε κοντά τους», σημειώνουν για τη γιαγιά με τα τερλίκια η οποία δήλωσε ότι αν θέλουν ας της… κατασχέσουν τα χρήματα για την κηδεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις