Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

22

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκος Καρανίκας: Τσακώθηκε σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών (vid)
Ο Νίκος Καρανίκας τσακώνεται σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών (vid)

Νίκος Καρανίκας: Τσακώθηκε σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών (vid)

Νίκος Καρανίκας: Αντιμέτωπος με τις διαμαρτυρίες πολιτών βρέθηκε ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος μάλιστα ζήτησε και την παρέμβαση αστυνομικού

Νίκος Καρανίκας: Αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες πολιτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών βρέθηκε ο Νίκος Καρανίκας στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς μέσα στον κόσμο.

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού βρισκόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

Μία γυναίκα που εντόπισε τον κ. Καρανίκα, αποφάσισε να του εκφράσει τα παράπονά της για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως – όπως τις ψήφους και ψηφίσατε μια προδοσία» ακούγεται να λέει η γυναίκα στο βίντεο που κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

 

Νίκος Καρανίκας: Οι δικαιολογίες του συμβούλου του πρωθυπουργού

Απαντώντας στις διαμαρτυρίες, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού άρχισε να υπερασπίζεται τη Συμφωνία.

«Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία», ακούγεται να απαντάει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για να εισπράξει την απάντηση: «Εμείς τι είμαστε Νότια;».

 

Νίκος Καρανίκας: Η ένταση με τον πολίτη

Στη συνέχεια ο Ν. Καρανίκας διαμαρτυρήθηκε έντονα σε πολίτη, ο οποίος τον κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του και τού φώναζε «δεν έχεις καμία δουλειά στη  Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Καρανίκας ακούγεται πάντως σε κάποιο σημείο να ζητά να έρθει ένας αστυνόμος ενώ ο πολίτης του αντιτείνει ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις