Αθήνα

°C

Κυριακή

24

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αύγουστος Κορτώ: Η απάντηση στην απαράδεκτη ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά
LIFESTYLE

Αύγουστος Κορτώ: Η απάντηση στην απαράδεκτη ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά

Αύγουστος Κορτώ: Η απάντηση του Κορτώ στον Χειμωνά, ήρθε αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, με ένα σύντομο post στη σελίδα του στο Facebook.

Αύγουστος Κορτώ: Συνέχεια στη διαδικτυακή αντιπαράθεση έδωσε ο Αύγουστος Κορτώ, που απάντησε στο ειρωνικό σχόλιο του Θανάση Χειμωνά για την αυτοκτονία.

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα μεταξύ Αύγουστου Κορτώ και Θανάση Χειμωνά. Ο κ. Χειμωνάς προχώρησε σε ένα ατυχές σχόλιο στο Facebook, με το οποίο στηλίτευε την απόφαση του Κορτώ να αποκαλύψει πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πριν από ενάμιση χρόνο.

Η απάντηση του Κορτώ ήρθε αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, με ένα σύντομο post στη σελίδα του στο Facebook. Ο συγγραφέας έγραψε, χωρίς να κατονομάζει τον κ. Χειμωνά.

«Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό».

Ο Αύγουστος Κορτώ είχε μιλήσει για το πρόβλημα διπολικής διαταραχής με το οποίο έχει διαγνωσθεί και περιέγραψε την απόπειρα αυτοκτονίας που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Θανάσης Χειμωνάς, σχολίασε λίγο αργότερα: «Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».

Παρότι, ο υποψήφιος του Ποταμιού επανήλθε με διευκρινίσεις για τον σκοπό της ανάρτησής του, υπερασπίστηκε των πράξεών του, καθώς «χυδαία» την εκμετάλλευση ενός τόσο σοβαρού θέματος για συλλογή like.

Μάλιστα ο επικεφαλής του Ποταμιού αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον κ. Κορτώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις