Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Game of Thrones: Η «αμήχανη» σκηνή σεξ του τελευταίου επεισοδίου – Γιατί… φρίκαρε η πρωταγωνίστρια;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Η «αμήχανη» σκηνή σεξ του τελευταίου επεισοδίου – Γιατί… φρίκαρε η πρωταγωνίστρια;

Game of Thrones: Προσοχή, ακολουθούν spoiler για το επεισόδιο 2 της τελευταίας σεζόν της πετυχημένης σειράς

Game of Thrones: Από τις δεκάδες σκηνές σεξ που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην πετυχημένη σειρά Game of Thrones, ίσως καμία να μην έχει διχάσει τόσο το κοινό όσο η απρόσμενη ερωτική επαφή ανάμεσα σε δύο σημαντικούς χαρακτήρες στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones που προβλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, η Άρια Σταρκ (Maisie Williams) βίωσε την πρώτη της σεξουαλική επαφή, επιλέγοντας ως παρτενέρ τον παλιό της φίλο, Γκέντρι.

Game of Thrones: H επίμαχη σκηνή

Η αναμονή της επικίνδυνης αναμέτρησης με τον στρατό των νεκροζώντανων φαίνεται πως ξύπνησε στην νεαρή Άρια την επιθυμία να απολαύσει τον έρωτα.

Έτσι λοιπόν η μικρόσωμη – αλλά πολύ επικίνδυνη – Σταρκ πήρε τα πράγματα στα χέρια της και έριξε τον Γκέντρι στο κρεβάτι.

 

Η σκηνή σεξ δίχασε τους φαν της σειράς, με άλλους να επικροτούν το θάρρος της νεαρής και να της δίνουν συγχαρητήρια.

 

Υπήρχαν όμως και πολλοί που δυσαρεστήθηκαν με αυτήν την εξέλιξη, δεδομένου ότι είχαν γνωρίσει τον χαρακτήρα της Άρια όταν ακόμα εκείνη ήταν παιδάκι, και είχαν φτάσει με τον καιρό να τη βλέπουν ως… την μικρή τους αδελφή.

 

https://twitter.com/koplegend11/status/1120152861940359168?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1120152861940359168&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elitedaily.com%2Fp%2Fthese-tweets-about-arya-gendrys-hook-up-on-got-officially-broke-the-internet-17132392

 

Game of Thrones: Ακόμα και η… Άρια παραξενεύτηκε

Η ίδια η Maisie Williams δήλωσε εχθές ότι και η ίδια παραξενεύτηκε αρχικά με αυτήν την εξέλιξη. «Όταν διάβασα το σενάριο για πρώτη φορά νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα», είπε η «Άρια», εξηγώντας ότι δεν θα ήταν η πρώτη φορά που οι σεναριογράφοι στέλνουν ψεύτικο σενάριο για να τρολάρουν τους ηθοποιούς.

Αν και η Maisie Williams κατανόησε στη συνέχεια γιατί γράφτηκε η εν λόγω σκηνή, παραδέχεται σήμερα ότι αισθάνθηκε ιδιαίτερα άβολα στα γυρίσματα. Όπως εξηγεί, το γεγονός ότι όλοι οι συντελεστές προσπαθούσαν να την κάνουν να νιώσει άνετα αποστρέφοντας το βλέμμα τους, το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο, με την ίδια να ντρέπεται ακόμα πιο πολύ.

Αυτό πάντως που την ανησυχούσε περισσότερο, ήταν το γεγονός ότι οι γονείς της θα την έβλεπαν να κάνει σεξ στον τηλεοπτικό τους δέκτη.

«Αν νιώσατε εσείς άβολα, σας ενημερώνω ότι η μητέρα μου, ο πατριός μου, οι δύο αδελφές μου και οι 4 αδελφοί μου έχουν ήδη πιθανότατα δει αυτήν την σκηνή. Σκοτώστε με!», έγραψε σε tweet η Maisie!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις