Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Samsung Galaxy Fold: Γιατί θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του «πτυσσόμενου κινητού»;
PLUS

Samsung Galaxy Fold: Γιατί θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του «πτυσσόμενου κινητού»;

Samsung Galaxy Fold: Πολλοί χρήστες που το δοκίμασαν διαπίστωσαν με έκπληξη ότι η αναδιπλούμενη οθόνη του χαλάει... «με το καλημέρα»

Samsung Galaxy Fold: Η Samsung θα καθυστερήσει την κυκλοφορία στα μαγαζιά του πολυαναμενόμενου «πτυσσόμενου» κινητού τηλεφώνου Galaxy Fold, με την οθόνη που διπλώνει, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Αιτία της αναβολής του λανσαρίσματος είναι τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε ορισμένους χρήστες, οι οποίοι δοκίμασαν τη συσκευή και ανέφεραν ότι η οθόνη έσπασε… «με το καλημέρα», μετά από μερικές μόνο ώρες χρήσης.

Samsung Galaxy Fold: Οι fail δοκιμές

Φέτος τον Απρίλιο περίπου 50 testers (συντάκτες τεχνολογίας, αναλυτές, μπλόγκερς τεχνολογίας κ.α.) πήραν τη νέα συσκευή στα χέρια τους. Αρκετοί από αυτούς διαπίστωσαν ότι η οθόνη έσπασε μετά από ολιγοήμερη χρήση, κάτι που πυροδότησε σειρά αρνητικής δημοσιότητας.

Αυτό έφερε σε δύσκολη θέση τη Samsung, η οποία τελικά αποφάσισε να αναβάλει την κυκλοφορία του Galaxy Fold.

 

Η νοτιοκορεατική εταιρεία, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις smartphones στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει περαιτέρω εσωτερικές δοκιμές και θα δώσει σε λίγες εβδομάδες νέα ημερομηνία για την κυκλοφορία του καινοτόμου προϊόντος της.

Πάντως, η όλη υπόθεση του αναδιπλούμενου κινητού σύμφωνα με τους αναλυτές, τείνει να εξελιχθεί σε εφιάλτη για την εταιρεία, θυμίζοντας ίσως την ατυχή περίπτωση το 2016 του μοντέλου Galaxy Note 7, που υπήρχε κίνδυνος να «εκραγεί» στα χέρια του χρήστη, με συνέπεια η εταιρεία να αναγκαστεί σε μαζική ανάκληση της συσκευής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις