Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler: Άγριο ξύλο στο αποψινό επεισόδιο!
LIFESTYLE

Survivor Spoiler: Άγριο ξύλο στο αποψινό επεισόδιο!

Survivor Spoiler: Δείτε το αποκαλυπτικό τουρκικό τρέιλερ για να μάθετε ποιος θα δείρει ποιον

Survivor Spoiler: Στιγμές έντασης και εκρήξεις οργής θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor  της Μεγάλης Τρίτης (23/4).

Στο τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί στην Ελλάδα λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας (το Survivor θα επιστρέψει στις οθόνες μας μετά το Πάσχα), πρωταγωνιστής είναι τα απίστευτα… νεύρα των Τούρκων παικτών.

Όπως μπορεί κανείς να δει στα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν, τουλάχιστον σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις Τούρκοι παίκτες βγαίνουν εκτός εαυτού, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πιαστούν στα χέρια! Στο ένα συμβάν μάλιστα έπεσε άγριο ξύλο και οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι μετά από παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί.

 

Survivor Spoiler: Ποιος δέρνει… ποιον

Στο πρώτο περιστατικό έντασης, Εμρέ και Μπορά αψιμαχούν έντονα. Χάρη όμως στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το περιστατικό εκτονώνεται γρήγορα.

Στη δεύτερη κόντρα όμως τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Γιουσούφ και Χικμέτ πιάστηκαν στα χέρια και εκτυλίχθηκε η εξής απίστευτη σκηνή: Ο δεύτερος πέρασε… κολάρο ένα δαχτυλίδι που χρησιμοποιούνταν για τους στόχους στον πρώτο, ενώ εκείνος είχε γυρισμένη την πλάτη.

 

Survivor spoiler διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε (3/3) το έπαθλο (vid)

Ακολούθησαν σκηνές… απείρου κάλλους μεταξύ των δύο ανδρών, με τους συμπαίκτες τους να τρέχουν να τους χωρίσουν.

Το θέαμα εξόργισε τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος απέβαλε τους δύο Τούρκους παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε το βίντεο από το τούρκικο κανάλι:

Δείτε και το ελληνικό trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις