Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παγκράτι – ληστεία: Επί τρεις ώρες χτυπούσαν οι δράστες τη γυναίκα – Την άφησαν αιμόφυρτη
ΕΛΛΑΔΑ

Παγκράτι – ληστεία: Επί τρεις ώρες χτυπούσαν οι δράστες τη γυναίκα – Την άφησαν αιμόφυρτη

Παγκράτι - ληστεία: Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά και τη νέα, αιματηρή επίθεση απάνθρωπων ληστών.

Παγκράτι – ληστεία: Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας μετά και τη νέα, αιματηρή επίθεση απάνθρωπων ληστών, σε σπίτι του ευρύτερου κέντρου της πρωτεύουσας, συγκεκριμένα στο Παγκράτι.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μετά το σοκ- από το οποίο δεν έχει συνέλθει η κοινή γνώμη- που προκάλεσε το άγριο έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία, που αποκαλύφθηκε στα Σεπόλια με θύμα 85χρονο, έγινε γνωστό ότι δίδυμο βάρβαρων ληστών χτύπησε ανηλεώς συνταξιούχο γυναίκα δικαστικό, στο Παγκράτι για να αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα.

Όπως μπόρεσε να ψελλίσει η γυναίκα μετά τον σοβαρό τραυματισμό της, επί τρεις ολόκληρες ώρες οι ληστές τη χτυπούσαν.

Η μόνη διαφορά, που φαίνεται έως τώρα, από τις δύο δραματικές υποθέσεις, είναι ότι η 85χρονη πρώην δικαστικός, μεταφέρθηκε στην Βουγιουκλάκειο Κλινική στο Αιγάλεω όπου οι γιατροί προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές της, ενώ ο 85χρονος στα Σεπόλια, υπέκυψε.

Η αιματηρή εισβολή έγινε στις 2 το πρωί από δύο κακοποιούς, οι οποίοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο διαμερίσματος στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Λογοθέτη, στο Παγκράτι.

Τάραξαν την πρώην δικαστικό με συμπεριφορά τεράτων, αλλά και τον 89χρονο σύζυγό της, ο οποίος αντιμετωπίζοντας κινητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Δείχνοντας τις διαθέσεις τους από την αρχή, άρχισαν να γρονθοκοπούν στο πρόσωπο την 85χρονη γυναίκα για να την αναγκάσουν να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε στην κατοχή τους το ανδρόγυνο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, πολύ θορυβημένοι από τη νέα δραματική εξέλιξη, προσπαθούν να συγκρίνουν τα στοιχεία της ληστρικής εισβολής και του ξυλοδαρμού του Παγκρατίου, με αυτή των Σεπολίων, που οδήγησε στο θάνατο του 85χρονου.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι ληστές  ξυλοκόπησαν βάναυσα τον άτυχο 85χρονο προφανώς και εκεί για να αποκαλύψει που υπήρχαν μετρητά και κοσμήματα.

Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο, ενώ είχαν αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ο 85χρονος,  εντοπίστηκε βαρύτατα τραυματισμένος το πρωί της Κυριακής,  μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με κατάγματα στην κάτω γνάθο και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης.

Τις υποθέσεις έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των ληστών-φονιάδων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις