Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Jason Momoa: Ο σταρ του GoT «αποχαιρετά» τον «Καλ Ντρόγκο» και το επικό του… μούσι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Jason Momoa: Ο σταρ του GoT «αποχαιρετά» τον «Καλ Ντρόγκο» και το επικό του… μούσι

Jason Momoa: Ξυρίστηκε μετά από έξι χρόνια για καλό σκοπό

Jason Momoa: Το πυκνό και επιβλητικό μούσι του διάσημου ηθοποιού Jason Momoa, κλέβει την παράσταση σε κάθε εμφάνιση του «ιδιοκτήτη» του στη μικρή και μεγάλη οθόνη, τα τελευταία έξι χρόνια.

Είτε μιλάμε για το Game of Thrones, το Aquaman και το Frontier, ο γοητευτικός Momoa τα τελευταία χρόνια διατηρεί αναλλοίωτο το look του Ντοθράκι πολέμαρχου «Καλ Ντρόγκο» (του ρόλου του στο GoT που τον έκανε γνωστό).

Τώρα όμως ο Momoa αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του εμφάνιση, ξυρίζοντας το μακρύ μούσι που είχε τόσο γοητεύσει την Καλίσι, και το οποίο διατηρούσε από το 2012.

 

Στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube με την… ιστορική στιγμή του ξυρίσματος, ο Μόμοα εξηγεί ότι υπάρχει ένας καλός σκοπός πίσω από τη δημοσιοποίηση αυτής της πράξης.

 

Ο ηθοποιός έφτιαξε αυτό το viral βίντεο για να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο κατά της χρήσης των πλαστικών μπουκαλιών που καταστρέφουν τον πλανήτη και να προωθήσει μια σειρά νερών σε αλουμινένιο κουτάκι, που είναι 100% ανακυκλώσιμο. «Είναι απλώς νερό, αλλά με κάνει να νιώθω καλά με τον εαυτό μου», λέει ο σταρ πίνοντας μια γουλιά από το οικολογικό προϊόν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις