Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ρωσία: Προπονητής ομάδας πόλο τσακώνεται με αθλητή μέσα στο νερό και… πηδάει πάνω στο κεφάλι του! (vid)
PLUS

Ρωσία: Προπονητής ομάδας πόλο τσακώνεται με αθλητή μέσα στο νερό και… πηδάει πάνω στο κεφάλι του! (vid)

Ρωσία: H πισίνα του ερασιτεχνικού αγώνα πόλο μετατράπηκε σε ρινγκ

Ρωσία: Σκηνές… «κατς» εκτυλίχθηκαν σε πισίνα όπου διεξαγόταν ένας ερασιτεχνικός αγώνας πόλο στη Ρωσία, με το βίντεο που καταγράφει την απίστευτη σκηνή να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο viral βίντεο μπορεί κανείς να δει πώς μια λεκτική διένεξη ανάμεσα σε έναν προπονητή και έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας πήρε μια άκρως βίαιη τροπή, με τον πρώτο να… πηδάει τελικά πάνω στο κεφάλι του δεύτερου!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο καυγάς σημειώθηκε στην αγώνα των ομάδων Μασκβίτς-Καζάν και ξεκίνησε όταν ο προπονητής έβρισε τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο, ο αθλητής εξοργισμένος, κολύμπησε στην άκρη της πισίνας για να του ζητήσει τον λόγο.

Στη συνέχεια, άγνωστο για ποιο λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο και ο παίκτης πέταξε με δύναμη την μπάλα πάνω στον προπονητή, αγνοώντας την υπάλληλο της πισίνας που προσπαθούσε να τους ηρεμήσει.

Εκτός εαυτού, ο προπονητής πηδάει με τα πόδια στην πισίνα, κλωτσώντας παράλληλα στο κεφάλι τον παίκτη που τον εκνεύρισε.

Η άκρως επικίνδυνη αυτή κίνηση από τον προπονητή προκαλεί τις φωνές αποδοκιμασίας των άλλων αθλητών που σπεύσουν να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους και μπλέκονται αναπόφευκτα στον καυγά!

Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Water polo coach ‘Khabib-jumps’ on a rival player, instigates mass brawl ???>? #WaterPolo #Russia #Fight #KhabibNurmagomedov #Khabib #UFC #MMA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RT Sport (@rtsportnews) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις