Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Το “όχι” Διαμαντίδη σε Πιτίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Το “όχι” Διαμαντίδη σε Πιτίνο

Παναθηναϊκός: Ο Διαμαντίδης συναντήθηκε με τον Αμερικανό τεχνικό στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δέχθηκε πρόταση από τον Ρικ Πιτίνο, για να βρίσκεται στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στη σειρά με τη Ρεάλ.

Ο εμβληματικός ηγέτης του «τριφυλλιού», ο οποίος συναντήθηκε με τον Αμερικανό τεχνικό στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση, εξηγώντας τους λόγους της απόφασης του.

«Ναι, όντως μου πρότεινε να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και τον ευχαρίστησα για αυτή την τιμητική πρόσκληση, αλλά αρνήθηκα για δύο λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχω κάποια ιδιότητα στον Παναθηναϊκό και κάτι τέτοιο θα φαινόταν περίεργο και παράταιρο.

Για το δεύτερο λόγο, του είπα ότι δε θέλω να πέσουν πάνω μου οι προβολείς της δημοσιότητας και να καπελώσω την προσπάθεια και την προσωπικότητα των παικτών που αγωνίζονται τώρα.

Αυτό θα ήταν πολύ άδικο για την ομάδα και την προσπάθεια της», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Διαμαντίδη στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη ώρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (17/4) εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τους διαιτητές της αναμέτρησης. Αυτοί θα είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς και ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά.

Ο πρώτος ήταν διαιτητής στο 89-68 της κανονικής περιόδου στη Μαδρίτη, ενώ βρέθηκε στις ήττες του Παναθηναϊκού από τη Ζαλγκίρις (83-87), την Μπασκόνια (86-77), αλλά και στις νίκες απέναντι σε Μπάγερν (77-67) και Γκραν Κανάρια (80-99).

Ο δεύτερος ήταν στις νίκες επί της Μακάμπι (89-84) και της Μπαρτσελόνα (76-70) στο ΟΑΚΑ και στην ήττα στη Βαρκελώνη (79-68) και στην Πόλη (85-66) από τη Φενέρμπαχτσε. Τέλος, «σφύριξε» τη Ρεάλ στην ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (88-83).

Ο τρίτος ήταν επίσης στην ήττα από τη Φενέρ (85-66), αλλά και στη νίκη επί της Μπασκόνια (72-70).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις