Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / France: Φιλί στο στόμα Μέσι και Ρονάλντο – Το πρωτοσέλιδο που προκαλεί αίσθηση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

France: Φιλί στο στόμα Μέσι και Ρονάλντο – Το πρωτοσέλιδο που προκαλεί αίσθηση

France: Στο τωρινό τεύχος για τους δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές μιλούν μεταξύ άλλων οι Στόιτσκοφ, Παπέν, Γκάραχερ, Ρόμπεν, Ταρντέλι και Λαμ.

France: Ένα ανατρεπτικό πρωτοσέλιδο του France Football με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό έβαλε σκίτσο στο πρωτοσέλιδο του τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φιλιούνται στο στόμα και έθεσε το ερώτημα «Εσείς είστε ο Μέσι ή ο Ρονάλντο;».

Το συγκεκριμένο σκίτσο είναι το γκράφιτι που είχε σχεδιάσει προ διετίας ο street artist Salva «Tvboy», στη Βαρκελώνη, πριν από αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε που ο Ρονάλντο αγωνιζόταν ακόμα στους νυν Πρωταθλητές Ευρώπης.

Στο τωρινό τεύχος του France Football για τους δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές μιλούν μεταξύ άλλων οι Στόιτσκοφ, Παπέν, Γκάραχερ, Ρόμπεν, Ταρντέλι και Λαμ.

Ρονάλντο – Μέσι: 16-0 τα γκολ τους στα 12 τελευταία προημιτελικά του Champions League

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο ματς με τον Άγιαξ και έφτασε τα 16 γκολ στα 12 τελευταία ματς για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Μέσι έχει… 0 στα ίδια ματς.

Ο Ρονάλντο έδωσε το προβάδισμα στην Γιουβέντους στο ματς με τον Άγιαξ και έφτασε τα 16 στα 12 τελευταία παιχνίδια του για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Μέσι την ίδια στιγμή έφυγε με νίκη με την Μπαρτσελόνα από το Μάντσεστερ, όμως δεν σκόραρε και έχει μείνει στα… 0 γκολ στα δικά του 12 τελευταία παιχνίδια για τα αστέρια.

Ρονάλντο – Μέσι: Απίθανη δήλωση του Σίλβα

Οι περισσότεροι σύλλογοι θα παρακαλούσαν να είχαν στις τάξεις του τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσι, όμως ο Μπερνάντο Σίβα έχει αντίθετη άποψη.

Ο Πορτογάλος χαφ, ο όποιος αγωνίζεται μαζί με τον CR7 στην εθνική ομάδα της χώρας του, παραχώρησε συνέντευξη στο δημοφιλές περιοδικό GQ και εξήγησε τη φιλοσοφία που διέπει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τον 24χρονο, η δύναμη των «πολιτών» είναι πως στηρίζονται στο σύνολο, κάτι που δεν θα μπορούσε να ισχύσει εάν στην ομάδα του Μάντσεστερ βρισκόταν ο Κριστιάνο ή ο Μέσι.

«Οι αρχηγοί μας, είναι κυρίως ο Κομπανί που έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ομάδα και ο Φερναντίνιο που μιλάει συνεχώς και μας καθοδηγεί, όπως επίσης και οι Αγουέρο και Νταβίντ Σίλβα που πάντα θα βγουν μπροστά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Πιστεύω ότι η δύναμη που έχουμε ως ομάδα, ως σύνολο, είναι πως… δεν έχουμε παίκτες όπως ο Κριστιάνο ή ο Μέσι που από μόνοι τους κάνουν τη διαφορά. Ο καθένας έχει συγκεκριμένο ρόλο και θέση στο γήπεδο και ο καθένας νιώθει το ίδιο σημαντικός για την ομάδα. Αυτό, εγώ το θεωρώ τη μεγαλύτερη δύναμή μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις