Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Τυμβωθηρία»: Ο Αρκάς χτυπά αλύπητα τον Αλέξη Τσίπρα
ΕΛΛΑΔΑ

«Τυμβωθηρία»: Ο Αρκάς χτυπά αλύπητα τον Αλέξη Τσίπρα

«Τυμβωθηρία»: Έτσι μετά το χαμό στο Twitter και την δηλητηριώδη ατάκα της Ζωής για τα ελληνικά του πρωθυπουργού, ήρθαν και τα σκίτσα του Αρκά.

«Τυμβωθηρία»: Με τη νέα γκάφα του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε να ασχοληθεί ο Αρκάς.

Συγκεκριμένα, μετά την «πλατιά απεύθυνση» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εισήγαγε ένα ακόμα καινούριο νεολογισμό, την «τυμβωθηρία».

Ήταν μία από τις λέξεις που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρουσίαση του συνδυασμού για την Περιφέρεια Αττικής με επικεφαλής την Ρένα Δούρου, θέλοντας να κατηγορήσει τα ΜΜΕ για τη στάση που κράτησαν μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την κριτική των ΜΜΕ για το χειρισμό της τραγωδίας από την κυβέρνηση και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «τυμβωθηρία» από τα «άλλοτε μεγάλων και σήμερα κίτρινων εφημερίδων».

Έτσι μετά το χαμό του έγινε και στο Twitter αλλά και την δηλητηριώδη ατάκα της Ζωής για τα ελληνικά του πρωθυπουργού, ήρθαν και τα σκίτσα του Αρκά.

Αρκάς: Γι’ αυτό ο Τσίπρας μας κάνει πλύση εγκεφάλου

Αρκάς: Απίθανο σκίτσο για τον τρόπο που γίνεται ο προεκλογικός αγώνας στην Ελλάδα

Την ώρα λοιπόν που όλοι κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς και τα τηλεοπτικά πάνελ μονοπωλούν πολιτικά πρόσωπα, ο γνωστός σκιτσογράφος «χτυπά» με ένα μοναδικό σκίτσο.

Δίχως να θίγει και να στοχοποιεί κανέναν, παραθέτει ένα γουρούνι μέσα στο λάκκο του, που έχει στερέψει από λάσπη.

«Κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές, δεν μας αφήνουν σταγόνα!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις