Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιώργος Αυτιάς: “Απάντηση” στο “όχι” Μητσοτάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αυτιάς: “Απάντηση” στο “όχι” Μητσοτάκη

Γιώργος Αυτιάς: Πρόσωπα του περιβάλλοντος του Γιώργου Αυτιά αποδίδουν το "κόψιμό" του από το ευρωψηφοδέλτιο στη δυναμική που εμφανίζει.

Γιώργος Αυτιάς: Ο Γιώργος Αυτιάς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ για άλλα δύο χρόνια και έδωσε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη ΝΔ.

Για την ανανέωση της συνεργασίας ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε:

«Για δύο ακόμη χρόνια στον ΣΚΑΪ! Δίπλα στην κοινωνία, με τα θέματά της και τις αγωνίες της . Η κοινωνία μας κρατάει στην κορυφή, γιατί ο ΣΚΑΪ μας δίνει την καταπληκτική δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να πιέζουμε την εξουσία να δίνει λύσεις. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή να μου ανανεώσει τη σύμβαση για 2 ακόμη χρόνια».

Η κίνηση αυτή εκτιμάται ως απάντηση στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην τον συμπεριλάβει στο “γαλάζιο” ευρωψηφοδέλτιο.

Και αυτό επειδή το διετές νέο συμβόλαιο σηματοδοτεί την απόφαση του γνωστού παρουσιαστή να μην είναι υποψήφιος στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εθνικές εκλογές, όπως ήταν η πρόταση της ηγεσίας της ΝΔ.

Πρόσωπα του περιβάλλοντος του Γιώργου Αυτιά αποδίδουν το “κόψιμό” του από το ευρωψηφοδέλτιο στη δυναμική που εμφανίζει, καθώς έρευνα γνωστού Πανεπιστημίου του δίνει ως “κάτω όριο” σταυρών στο ευρωψηφοδέλτιο τις 500.000!

Τα ίδια πρόσωπα φέρουν ως βασικούς εισηγητές της μη συμμετοχής του στο ευρωψηφοδέλτιο τον “Ρασπούτιν της ΝΔ” και την “πράσινη Μαρία”, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερα στοιχεία για το ποιους εννοούν.

ΥΓ: Όπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο News 247, το ερώτημα είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που εν ενεργεία ευρωβουλευτής δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο-όχι με δική του απόφαση- και εάν τότε η ΝΔ στραφεί και πάλι στον γνωστό δημοσιογράφο…

Δείτε ακόμη: 

Οριστικά εκτός ψηφοδελτίου ο Γιώργος Αυτιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις