Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τα πούλμαν, η χαρά του Σκουρλέτη και τα παραμυθάκια που άκουσαν (και) οι Ρομά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα πούλμαν, η χαρά του Σκουρλέτη και τα παραμυθάκια που άκουσαν (και) οι Ρομά

Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τα "πιπεράτα" της πολιτικής επικαιρότητας.

Τα χαμόγελα των Ρομά στο Μέγαρου Μαξίμου και τα… παραμύθια που άκουσαν από τον πρωθυπουργό, τα πούλμαν που μετέφεραν τους “αυθόρμητους ψηφοφόρους” στο Γαλάτσι, ο ΛΕΠΑ και όσα “τσίμπησε” από την πολιτική επικαιρότητα ο Γιάννης Ντσούνος.

Από τον Γιάννη Ντσούνο

Έκθεση πούλμαν

Αληθεύει ότι στο Γαλάτσι κατά τη διάρκεια της «πλατιάς απεύθυνσης» του πρωθυπουργού έξω από τον συνεδριακό χώρο υπήρξε μια έκθεση με πούλμαν, αφού περισσότερα από 80 λεωφορεία βρίσκονταν παρκαρισμένα στους γύρω δρόμους;

Κάνε εκλογές

Τόσο ικανοποιημένος ήταν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης από την προσέλευση του κόσμου στο στάδιο του Γαλατσίου, που όταν ο πρωθυπουργός τον ρώτησε πως του φαίνεται η εκδήλωση, αποκρίθηκε: «Πρόεδρε, μετά από αυτό μπορείς να κάνεις εκλογές όποτε θέλεις». Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Σκουρλέτη ότι στις εκλογές δεν ψηφίζουν μόνο οι 5.000 που μαζεύτηκαν στο Γαλάτσι, αλλά 5 εκατομμύρια πολίτες. Έχει μια διαφορά η αλήθεια είναι!

Ο Τσίπρας και τα παραμύθια

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ρομά, ο πρωθυπουργός δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου 50 εκπροσώπους των Ρομά και αρκετά παιδιά που τους συνόδευαν. Αφού έβγαλε selfie μαζί τους, μετά τους διάβασε παραμύθια. Όχι τα δικά του, από βιβλίο τα διάβαζε!

Τρία κόμματα

Τρία κόμματα έχει αλλάξει ο Βασίλης Παϊτέρης πριν προσχωρήσει εσχάτως στον ΣΥΡΙΖΑ και τον δούμε και στο Γαλάτσι στην εκδήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την δημιουργία του προοδευτικού μετώπου. Ο κ. Παϊτέρης ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή από την ΠΟΛΑΝ του Αντώνη Σαμαρά, συνέχισε με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα, ενώ ήταν υποψήφιος με την ΝΔ του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές του 2004. Αφού έκανε τον «κύκλο», του είπε να περάσει και μια βόλτα από τον ΣΥΡΙΖΑ .

ΛΕΠΑ για σύμβουλος

Και ο Λευτέρης Πανταζής θα κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αναζητώντας την ενασχόληση με την πολιτική.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε «ναι» στην πρόταση που του έγινε από τον νυν δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό και δήλωσε έτοιμος για την μάχη του σταυρού και της κάλπης.

Η ευχή του Γρηγοράκου

Μια ευχή έδωσε στον πρωθυπουργό ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Γρηγοράκος, που σε συνέντευξη του ευχήθηκε «σε λίγο καιρό να κάνει μεταγραφή και τον Άκη Τσοχατζόπουλο, του το εύχομαι από καρδιάς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις