Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Παπανδρέου: Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του, λέει η Δήμητρα Λιάνη
LIFESTYLE

Ανδρέας Παπανδρέου: Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του, λέει η Δήμητρα Λιάνη

Ανδρέας Παπανδρέου: Η πρώην Πρώτη Κυρία της Ελλάδας μίλησε στην Ελεονώρα για τον Ανδρέα, εκφράζοντας την οργή της για την Φώφη Γεννηματά.

Ανδρέας Παπανδρέου: Την έντονη δυσαρέσκειά της που δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, εξέφρασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha “Μετά τα Μεσάνυχτα”, η κ. Λιάνη Παπανδρέου καταφέρθηκε κατά της Φώφης Γεννηματά, εκφράζοντας την ενόχλησή της που δεν ήταν προσκεκλημένη.

«Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του», είπε.

«Οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ θέλουν την εξόντωσή μου», σημείωσε, ακόμη αναφερόμενη στην καταδικαστική απόφαση της προηγούμενης εβδομάδας για χρέη στην εφορία. Υπάρχει εντολή «να τελειώσετε τη Λιάνη», ισχυρίστηκε.

Παράλληλα, μίλησε για τις στιγμές που έζησε δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και το πώς ένιωσε όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια της.

Λίγες ημέρες πριν,  η κ. Λιάνη Παπανδρέου είχε κατηγορήσει την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για πολιτική εκμετάλλευση του Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας πως η κ. Γεννηματά παραποιεί την πολιτική του παρακαταθήκη.

«Θλιβερή η Φώφη Γεννηματά, άκουσα τον θρασύ σας λόγο πολιτικής εκμετάλλευσης του Ανδρέα Παπανδρέου, ούτε κληρονόμοι είσαστε..ούτε άξιοι συνεχιστές του..Τον προδώσατε σε όλα με το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο, παραβλέψατε την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονίας παραποιώντας την πολιτική του παρακαταθήκη…Λυπάμαι!!», είχε γράψει στο Facebook.

Η ανάρτησή της: 
Δείτε ακόμη: 

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου φυλάκιση: Καταδικάστηκε η πρώην «πρώτη κυρία»

“Πήρα τρεις μισθούς για μια φωτογραφία της Λιάνη με τον Παπανδρέου”! (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις