Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Πήρα τρεις μισθούς για μια φωτογραφία της Λιάνη με τον Παπανδρέου”! (video)
LIFESTYLE

“Πήρα τρεις μισθούς για μια φωτογραφία της Λιάνη με τον Παπανδρέου”! (video)

«Πήγα στο Grand Chalet για να πιω καφέ και ακούω τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου και παθαίνω σοκ. Ήταν με τη Δήμητρα, ήταν η πρώτη έξοδός τους». Η Νίνα Βλάχου έδωσε συνέντευξη στην Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” και αποκάλυψε πως είχε πάρει τρεις μισθούς ως δώρο από την εφημερίδα που […]

ÅÊËÏÃÅÓ 1993 ÁÍÄÑ.ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ-ÄÇÌÇÔÑÁ ËÉÁÍÇ

«Πήγα στο Grand Chalet για να πιω καφέ και ακούω τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου και παθαίνω σοκ. Ήταν με τη Δήμητρα, ήταν η πρώτη έξοδός τους».

Η Νίνα Βλάχου έδωσε συνέντευξη στην Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” και αποκάλυψε πως είχε πάρει τρεις μισθούς ως δώρο από την εφημερίδα που δούλευε, επειδή έβγαλε φωτογραφία τον Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη.

λιανη

«Ένα από τα απρόοπτα ήταν επίσης με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δήμητρα, όταν γύρισαν από το Χέρφιλντ. Πήγα στο Grand Chalet για να πιω καφέ και ακούω τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου και παθαίνω σοκ. Ήταν με τη Δήμητρα, ήταν η πρώτη έξοδός τους. Του είπα ότι έχω μια φωτογραφική μηχανή και αν μπορώ να τους φωτογραφήσω.

Ο Ανδρέας, όντας τόσο πολύ ευγενής άνθρωπος, γύρισε και την κοίταξε για να δει αν ήθελε, εκείνη έδωσε τη συγκατάθεσή της και τους έβγαλα μια φωτογραφία που μπήκε στο πρωτοσέλιδο στην Απογευματινή. Πήρα τρεις μισθούς θυμάμαι, σαν δώρο από την εφημερίδα γιατί έγινε χαμός, πανικός», εξομολογήθηκε η Νίνα Βλάχου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις