Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά – Μίκυ Μάους: “Λευκός θάνατος” κάτω από τις γελαστές εικόνες του διάσημου ποντικού
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά – Μίκυ Μάους: “Λευκός θάνατος” κάτω από τις γελαστές εικόνες του διάσημου ποντικού

Ναρκωτικά - Μίκυ Μάους: Χειροπέδες από τη Δίωξη σε τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης.

Ναρκωτικά – Μίκυ Μάους: Κάτω από  τη φωτογραφία του πιο διάσημου ποντικού του κόσμου, αγαπημένου φίλου εκατομμυρίων παιδιών στον πλανήτη, του θρυλικού Μίκυ Μάους, έκρυβαν τρεις διακινητές ολόκληρα κιλά “λευκού θανάτου” και κοκαΐνης!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, που είχε τη σχετική πληροφορία, κατάφερε να την αξιοποιήσει και σε επιχείρηση να περάσει χειροπέδες σε τρία άτομα, δύο Αλβανούς υπηκόους και έναν Έλληνα υπήκοο με καταγωγή από την ίδια χώρα.

Συλλήψεις στα Κάτω Πατήσια

Όπως ανακοινώθηκε, οι τρεις κάτοχοι των ναρκωτικών συνελήφθησαν στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Κιλά ναρκωτικών στα σπίτια τους

Οι αστυνομικοί, που εντόπισαν τις οικίες στις οποίες διέμεναν τα μέλη της ομάδας των διακινητών, σε έρευνα που έκαναν, βρήκαν και κατάσχεσαν 4.791,5 γραμμάρια ηρωίνης, 1.010 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας, 3.400 ευρώ, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και 7 κινητά τηλέφωνα.

Τις ίδιες ώρες η συνεργασία Τελωνείου και Λιμεναρχείου στη Ρόδο, έφερνε στα χέρια των αρχών είκοσι κιλά και 501 γραμμάρια κοκαΐνης, αλλά και 166.317 δισκία ecstasy.

Μεταφορά δια θαλάσσης 

Οι μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών είχαν μεταφερθεί από δύο άνδρες, ισραηλινής και ρωσικής καταγωγής, μέσα σε αυτοκίνητο, ατμοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά στη Ρόδο.

Κατά τον κατάπλου, τελωνειακός υπάλληλος υποψιάστηκε τους δύο επιβάτες του οχήματος και έκανε σήμα να σταματήσει ο οδηγός.

Πάτησε γκάζι 

Αυτός όμως πάτησε γκάζι, ανέπτυξε ταχύτητα και βγήκε από το χώρο του λιμανιού.

Λιμενικοί και τελωνειακοί μπήκαν στα αυτοκίνητα και ξεκίνησαν την καταδίωξη.

Αν και στη διαδρομή έχασαν το όχημα από τα μάτια τους σε δεύτερη φάση το βρήκαν σταθμευμένο κοντά στη Νέα Μαρίνα Ρόδου.

Στη Νέα Μαρίνα Ρόδου

Πήραν και τον σκύλο, ειδικό στην ανίχνευση ναρκωτικών και στους χώρους των αποσκευών και μέσα σε συσκευασίες βρήκαν την κοκαΐνη και τα χάπια.

Συνελήφθησαν οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθησαν και άλλοι δύο αλλοδαποί, πλήρωμα ιστιοφόρου που είχε πληρωθεί για να φέρει το σκάφος στη Ρόδο.

Σε λιμάνι της Μ. Ανατολής

Από εκεί τα ναρκωτικά θα μεταφέρονταν ίσως σε λιμάνι της Μ. Ανατολής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις