Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πετσίτης: Να δώσουν εξηγήσεις όσοι έχουν σχέσεις μαζί του, λέει ο Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πετσίτης: Να δώσουν εξηγήσεις όσοι έχουν σχέσεις μαζί του, λέει ο Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ

Πετσίτης: Ρωγμές και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να προκαλεί η υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη.

Πετσίτης: Να δώσουν εξηγήσεις όσοι είχαν στενό φίλο τον Μανώλη Πετσίτη ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον Θέμα 104,6.

Αμέσως μετά, βέβαια, έσπευσε να συμπληρώσει ότι «ειδικά ο Νίκος Παππάς έχει ανακοινώσει ότι η σχέση του με τον Πετσίτη έχει διαταραχθεί εδώ και καιρό και δεν ήταν στο στενό του περιβάλλον».

 «Αν αυτός εκμεταλλεύτηκε τις στενές σχέσεις που είχε για κάποιο διάστημα με κυβερνητικά στελέχη, πρέπει να το εξετάσουμε», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Πετσίτη.

Μιλώντας για την οικονομία, ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε -με αφορμή την έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος- ότι «είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» που έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Και συμπλήρωσε: «Ο Γιάννης Στουρνάρας το λέει εδώ και καιρό ότι πρέπει να πέσουν τα υψηλά πλεονάσματα».

Επεσήμανε, τέλος, ότι «ακόμα και σε μια ανακοίνωση που έγινε πρόωρα για δώρο το Πάσχα, ο Τσακαλώτος εκ μέρους του επιτελείου έθεσε τα πράγματα στη σωστή του βάση ότι θα κάνουμε εκείνα που δεν θα εκτροχιάζουν τον προϋπολογισμό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις