Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κωνσταντινούπολη δήμαρχος: Ο Ιμάμογλου χορεύει ποντιακά στα Γιαννιτσά (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη δήμαρχος: Ο Ιμάμογλου χορεύει ποντιακά στα Γιαννιτσά (vid)

Κωνσταντινούπολη δήμαρχος: Ο Εκρέμ Ιμάμογλου μιλά ποντιακά και διατηρεί σχέσεις με τους Πόντιους στα Γιαννιτσά της Μακεδονίας.

Κωνσταντινούπολη δήμαρχος: Ο Εκρέμ Ιμάμογλου είναι ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης. Ο 49χρονος κατάφερε να νικήσει τον πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά από μία δραματική εκλογική νύχτα.

Φοράει συνήθως μαντήλι στο πέτο, είναι πατέρας τριών παιδιών και θαυμάζει απεριόριστα την φωτογενή σύζυγό του.

Παίζει την επικοινωνία στα δάκτυλα, έχει λογαριασμό στο Instagram και του αρέσει να ποζάρει στο φακό έχοντας αγκαλιά την ξανθιά μητέρα των παιδιών τους, Ντιλέκ. 

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου γεννημένος στην Τραπεζούντα το 1970, είναι ο νέος εφιάλτης του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν. 

Αναλαμβάνοντας την δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, της παραδοσιακής έδρας του Σουλτάνου του Βοσπόρου, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος έγινε το πρόσωπο των ημερών.

Ο Πόντιος θα αναλάβει καθήκοντα, αν φυσικά αποτραπεί η προσπάθεια του Ταγίπ Ερντογάν να ανατρέψει το αποτέλεσμα στα δικαστήρια.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Εκρέμ Ιμάμογλου μιλά και ποντιακά, και διατηρεί σχέσεις με τους Πόντιους στα Γιαννιτσά της Μακεδονίας.

Στις 10 Μαΐου του 2016 ο Εκρέμ Ιμάμογλου ανάρτησε βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, στο οποίο τον βλέπουμε να χορεύει ποντιακά σε γλέντι στα Γιαννιτσά.

Το βίντεο ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Γιώργος Γεωργιάδης, που και αυτός είναι Πόντιος και γνωρίζει άριστα τα ποντιακά θέματα.

Το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Εκρέμ Ιμάμογλου:

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Γιώργου Γεωργιάδη:

Με την εντυπωσιακή σύζυγό του Ντιλέκ Ιμάμογλου, παντρεύτηκαν το 1995 και απέκτησαν δύο αγόρια κι ένα κορίτσι.

Είναι σύμβουλος σε πολλούς αθλητικούς ομίλους και μέλος πολλών μη κυβερνητικών οργανώσεων.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1111970958380855296?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1111970958380855296&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F878211%2Fpoios-einai-o-ekrem-imamoglou-o-neos-dimarhos-tis-konstadinoupolis%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις