Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλεία αυτοκτονία: Ηλικιωμένος κάλεσε το γραφείο τελετών πριν κρεμαστεί
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία αυτοκτονία: Ηλικιωμένος κάλεσε το γραφείο τελετών πριν κρεμαστεί

Ηλεία αυτοκτονία: Ένας εκ των ιδιοκτητών του γραφείου τελετών στην Κρέστενα, περιέγραψε όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία, λίγο πριν την αυτοκτονία του ηλικιωμένου.

Ηλεία αυτοκτονία: Ηλικιωμένος στην Ηλεία κάλεσε το γραφείο τελετών, λίγο πριν κρεμαστεί από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο 80χρονος εκτιμάται πως βρισκόταν σε απόγνωση και συναισθηματική φόρτιση μετά τον θάνατο της συζύγου του και επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του την ημέρα που συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την ημέρα που την έχασε.

Ένας εκ των ιδιοκτητών του γραφείου τελετών στην Κρέστενα, περιέγραψε μιλώντας στο ilialive.grτα όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία, λίγο πριν την αυτοκτονία του ηλικιωμένου.

«Με πήρε το πρωί του Σαββάτου στις 6,22 και με ρώτησε αν με ξύπνησε. Του απάντησα “όχι” και συνέχισε λέγοντας “και να σε ξυπνούσα, τέτοια ώρα θα πήγαινες για δουλειά”»… περιέγραψε ο κ. Αργυρόπουλος.

«Θέλω να μου κάνεις μια χάρη» είπε ο 80χρονος στον ιδιοκτήτη του γραφείου και εκείνος του απάντησε «αν μπορώ πολύ ευχαρίστως».

«Να πας σε ένα παντελόνι, να βρεις ένα χαρτί και να το δώσεις στην κόρη μου, μου είπε».

«Σε ποιο παντελόνι να πάω. Γιατί δεν δίνει αυτός το σημείωμα, έχει πεθάνει κανείς;» του απάντησε ο κ. Αργυρόπουλος.

«Μου λέει όχι, εγώ θα αυτοκτονήσω».

«Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, σε παρακαλώ μην το κάνεις» του είπε ο άνδρας προσπαθώντας να του αλλάξει γνώμη.

«Αυτό που σου λέω και να έρθεις να με πάρεις για να μην βρωμίσω» απάντησε ο ηλικιωμένος «.. και να μην πάρεις κανέναν να ενοχλήσεις, είπε και έκλεισε το τηλέφωνο» συνέχισε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Η συνομιλία διήρκησε ένα λεπτό και 22 δευτερόλεπτα. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο ο ηλικιωμένος, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος τον κάλεσε ξανά πίσω για να τον μεταπείσει, δύο φορές, χωρίς όμως να το σηκώσει.

Στις 06:25 κάλεσε την Αστυνομία να ενημερώσει, με τους αστυνομικούς, λίγη ώρα μετά να τον εντοπίζουν νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του, έχοντας επιλέξει τον θάνατο δια του απαγχονισμού.

«Είχε κανονίσει τα πάντα, τα χρήματα για την κηδεία του, ακόμα και το καλοριφέρ στο σπίτι είχε ανάψει για να μην κρυώνουμε όταν πάμε εκεί να τον πάρουμε, είχε υπολογίσει», είπε ο κ. Αργυρόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις