Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Ο Πασχαλάκης ψηφίζει Βιεϊρίνια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Ο Πασχαλάκης ψηφίζει Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του "δικέφαλου του βορρά" αποθεώνει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: ο Πασχαλάκης λέει για τον αρχηγό του και την ομάδα: «Είναι λογικό κι αναμενόμενο η προσπάθεια του προπονητή να επικεντρώνεται στο να είστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για τον εκάστοτε επόμενο αγώνα. Αλλά είναι κι απολύτως ανθρώπινο πλησιάζοντας προς το τέλος το μυαλό να ταξιδεύει λίγο πιο μακριά στο μέλλον. Έχει καταφέρει αυτή η ομάδα να παίζει πολύ έξυπνα, να παίρνει αποτελέσματα όπως εκείνη τα θέλει”.

ΠΑΟΚ: Χαρακτήρας και “μέταλλο”

“Αυτό δείχνει χαρακτήρα, δείχνει ένα επίπεδο πολύ υψηλότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Κι είμαι χαρούμενος γιατί η δουλειά που γίνεται εδώ μέσα βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν στραβώσει αρκετά αποτελέσματα φέτος κι έχουμε δείξει χαρακτήρα, ‘μέταλλο’ σε πολλά από αυτά. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι συμπαίκτης, προπονητής, είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στον οργανισμό. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε να πάρουμε πράγματα από τον Αντρέ”.

ΠΑΟΚ: Ταπεινός χαρακτήρας ο αρχηγός

“Παρόλα αυτά είναι ένας χαρακτήρας πάρα πολύ ταπεινός. Δεν έχει δείξει δείγματα ότι έχει … ‘ψωνιστεί’ γιατί πολλοί στη θέση του θα το είχαν … ‘χάσει’. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πάρα πολύ καλές βάσεις, επειδή τον ξέρω κι είμαστε φίλοι. Έχει πολύ καλές βάσεις, έχει την οικογένειά του που τον αγαπά και τον στηρίζει σε οτιδήποτε κι αν κάνει. Πραγματικά είναι και πολύ καλός χαρακτήρας και πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής όπως γνωρίζετε πολύ καλά κι εσείς, δε χρειάζεται να σας πω περαιτέρω πράγματα. Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του σε πάρα πολλά παιχνίδια φέτος. Είναι κομβικός για τον ΠΑΟΚ έχει χαρίσει πολλούς βαθμούς κι έχω πει πάρα πολλές φορές καλά λόγια για τον Αντρέ και πραγματικά του αξίζουν».

-Ο… ορισμός του αρχηγού;

-«Ναι, ναι … ξεκάθαρα! Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε ν’ ανταποδίδουμε αυτήν την εμπιστοσύνη, αυτήν την προσδοκία και να τους δίνουμε κάθε εβδομάδα χαρά. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο να στηρίζει την ομάδα και μόνον αυτό. Και πάνω σ’ αυτό θέλω να πω πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Να είναι οι φίλαθλοί μας όπως ήταν μέχρι στιγμής και να μπορέσουμε να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να μην υπάρξει κάποιο συμβάν, είτε βρίσκεται από τη δική μας την πλευρά είτε βρίσκεται από άλλη πλευρά που θέλει να κάνει κακό στην ομάδα. Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα, να προστατέψουμε τον οργανισμό κι αυτό θα κάνει χαρούμενους όλους τους φιλάθλους της ομάδας».

–«Αν σου έλεγε κάποιος πέρσι το καλοκαίρι στην προετοιμασία πως θα έρθει τέλος Μαρτίου κι ο ΠΑΟΚ θα είναι αήττητος στο Πρωτάθλημα, με την πορεία που κάνει, τα ρεκόρ, τί θα σκεφτόσουν εκείνη τη στιγμή, τί θα του απαντούσες;»

-«Δεν ήταν πάρα πολύ μακρινό γιατί αυτά που βλέπουμε εμείς καθημερινά από τα παιδιά, κάνουν πράγματα απίστευτα. Έχει ‘δέσει’ η ομάδα και από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στον σύλλογο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε και στην ποιότητα των παικτών”.

ΠΑΟΚ: “Είμαστε τυχεροί”

“Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που έχουμε κι έναν προπονητή που μας έχει προσγειωμένους και πραγματικά είναι μια συλλογική προσπάθεια. Μια ομαδική δουλειά που όταν είσαι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό συγκεντρωμένος και στη ζωή σου αλλά και στο παιχνίδι δείχνει ότι κάτι μπορεί να κάνεις στο τέλος».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις