Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πέτρος Κόκκαλης: Κόντρα και ειρωνείες ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το “όνομα που γέννησε τη διαπλοκή”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Κόκκαλης: Κόντρα και ειρωνείες ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το “όνομα που γέννησε τη διαπλοκή”

Πέτρος Κόκκαλης: Αιχμηρή δήλωση της Πειραιώς για την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη και απάντηση Μαξίμου.

Πέτρος Κόκκαλης: «Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Κόντρα Τσάνελ, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή το όνομα του Πέτρου Κόκκαλη και γενικά τη δημοσιοποίηση των νέων 10 ονομάτων υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή. Γι αυτό που ο κόσμος το’ χε τούμπανο και ο κ. Τσίπρας κρυφό καμάρι. Το να τιμήσει ο κ. Τσιπρας το όνομα Κόκκαλης, το οποίο γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ» συνεχίζει η Πειραιώς.

«Η υποκρισία και ο κυνισμός τους προκαλούν πλέον μόνον τον χλευασμό κι αυτό θα φανεί σύντομα. Στις κάλπες της 26ης Μαΐου».

Πέτρος Κόκκαλης: Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ 

«Το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας δια του Γραφείου Τύπου του κόμματος, στη ΝΔ .

«Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει τις επίσημες ανακοινώσεις του κ. Μαρινάκη να τις βγάζει κάποια από τις εφημερίδες του. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι τις βγάζει και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Τσάμπα τους πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα άλλωστε;» σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

«Ως προς την ουσία, το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ. Γελάει ο κόσμος…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις