Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μυρτώ Αλικάκη: Τα αγόρια της, η γνωριμία με τον Πέτρο και το διαζύγιο που δεν πήρε ποτέ (vid)
LIFESTYLE

Μυρτώ Αλικάκη: Τα αγόρια της, η γνωριμία με τον Πέτρο και το διαζύγιο που δεν πήρε ποτέ (vid)

Μυρτώ Αλικάκη: Η ταλαντούχα ηθοποιός έκατσε στον καναπέ της Ελεονώρας και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Μυρτώ Αλικάκη: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα, ήταν το βράδυ της Τρίτης η Μυρτώ Αλικάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία της με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

«Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών.

Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια.

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί», είπε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη.

Βίντεο:

Μυρτώ Αλικάκη: Η “Αναστασία” που την καθιέρωσε

«Όταν πήγα στην οντισιόν για την Αναστασία ήξερα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να με πάρουν γιατί ο ρόλος έγραφε «η κοπέλα είναι φωτομοντέλο, κάνει πασαρέλα κλπ» και εμένα μου έλειπε το μπόι σίγουρα, αν όχι τίποτα άλλο!»

Η σειρά είχε τεράστια επιτυχία και η Μυρτώ Αλικάκη, όπως είπε χαρακτηριστικά «την ένιωσε στο πετσί της».

Μυρτώ Αλικάκη: Απολαύστε την σε ολόκληρη τη συνέντευξη

Μυρτώ Αλικάκη: Αυτός είναι ο 16ρονος κούκλος γιος της 

Η ίδια δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της, φωτογραφίες από τα υπέροχα φαγητά που φτιάχνει και σπάνια φωτογραφίες των παιδιών της που έχει αποκτήσει με τον Πέτρο Λαγούτη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους δύο γιους τους, Δημήτρη 16 ετών και Γιώργη 13 ετών.

Η Μυρτώ Αλικάκη πάντα μιλά με τρυφερά λόγια για τα αγόρια της και δεν είναι λίγες οι φορές που μαγειρεύει για εκείνα και τους φίλους τους.

 Και τα δύο αγόρια έχουν χαρακτηριστικά και των δυο γονιών τους με τον Δημήτρη να έχει πάρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του πατέρα του, Πέτρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις