Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef 3: Χαμός με την επιστροφή των παικτών – Το ζευγάρι που αποκλείστηκε (vid)
LIFESTYLE

Masterchef 3: Χαμός με την επιστροφή των παικτών – Το ζευγάρι που αποκλείστηκε (vid)

Masterchef 3: Εννέα παίκτες από τον προηγούμενο κύκλο επέστρεψαν και θα συνεργαστούν με τους φετινούς διαγωνιζόμενους.

Masterchef 3: Μια μεγάλη έκπληξη έκρυβε το Mystery Box για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef. Η νέα εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς ξεκινάει το Silver Award, με έπαθλο 10.000 ευρώ.

Οι Ζαχίρ Γιαβαρί, Ασημίνα Ουστάλλι, Μανώλης Σαρρής, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστος Μπάρκας, Παντελής Βούρος, Σταμάτης Κωβαίος, Πάνος Τόγιας και Ιωάννα Μπουρλόκα ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν.

Εννέα παίκτες από τον προηγούμενο κύκλο επέστρεψαν και θα συνεργαστούν με τους φετινούς διαγωνιζόμενους στην εβδομάδα του Silver Award.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Τιμολέων Διαμαντής – Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

Χρήστος Γλωσσίδης – Ασημίνα Ουστάλλι

Αργύρης Αγλαμίσης – Χρήστος Μπάρκας

Μάγκυ Ταμπακάκη – Ζαχίρ Γιαβαρί

Δημήτρης Τσίκιλης – Σταμάτης Κωβαίος

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου – Παντελής Βούρος

Σάββας Ληχανίδης – Πάνος Τόγιας

Σελίμ Σελτζούκ – Μανώλης Σαρρής

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης – Ιωάννα Μπουρλόκα

Βίντεο:

Κάθε μέρα θα αποκλείεται και ένα ζευγάρι, με τους Παντελή Βούρο και Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου να είναι οι… άτυχοι της πρώτης μέρας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, όμως, αποκάλυψε στο τέλος πως οι δυο τους, αλλά και τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα αποκλειστούν στη συνέχεια, θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία.

«Έχουμε μία απώλεια σήμερα, οκτώ θα περάσουν στην επόμενη φάση. Η απώλεια της πρώτης μέρας από το Silver Award είναι το πιάτο με το λαβράκι, του Παντελή και του Χαράλαμπου. Όλα τα πιάτα ήταν νόστιμα, έπρεπε να βρούμε τις λεπτομέρειες, το συζητήσαμε και να πούμε το εξής: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και για τον Παντελή γιατί σε κάποια φάση θα έχει και ο Παντελής, αλλά και οι υπόλοιποι που δεν θα περάσουν στην επόμενη φάση μία ακόμα ευκαιρία. Δεν θα σας αποκαλύψουμε σήμερα το πώς θα γίνει αυτό, αλλά υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Βίντεο:

MasterChef 3: Το ανατρεπτικό μήνυμα του Χαράλαμπου στον Παντελή

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης αποχώρησε από το MasterChef 3 καθώς το πιάτο του δεν κατάφερε να πείσει τους τρεις κριτές, καθώς το brownie του ήταν το χειρότερο πιάτο στη διαδικασία αποχώρησης.

Ο παίκτης που έγινε viral μετά τον τσακωμό του με τον Παντελή Βούρο και την επική ατάκα «εν κουλί», έγραψε το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του στο Instagram, ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν.

Ο Χαράλαμπος, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά ζήτησε συγγνώμη από τον Παντελή για τον καβγά που είχαν κατά τη διάρκεια δοκιμασίας.

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτό ταξίδι μου στις κουζίνες του Masterchef, μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα, ένταση, αδικίες, λάθη, σωστά, εκπλήξεις, μα πάνω από όλα μαγειρική!! Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχή μου στο παιχνίδι, πρόσβαλα ή έθιξα κάποιους και να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα!! Ένα είναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν έχει όρια!! Τελικά όμως εν κουλι??? Παντελή απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνίδι Παντέλο, όσα έγιναν τα ξέρουμε εμείς που τα ζήσαμε σωστά! Καλή σου επιτυχία!!!» έγραψε.

Το ποστ: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους οσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτο ταξίδι μου στις κουζίνες του @masterchefgr ,μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα,ένταση,αδικίες,λάθοι,σωσωστά, εκπλήξεις, μα πανω απο όλα μαγειρική!! Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχη μου στο παιχνίδι , πρόσβαλα η έθηξα κάποιους, και να ευχαριστήρω οσους πίστεψαν σε μενα!! Ενα ειναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν εχει όρια!! Τελικά ομώς εν κουλι??? @pantelhsvouros , απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνιδι Παντελο, οσα εγιναν τα ξερουμε εμεις που τα ζησαμε σωστα! Καλη σου επιτυχια!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κοτσώνης Χαράλαμπος (@kotsonis_charalambos) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις