Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Netflix 2019 συνδρομή τιμές: Μία κίνηση, αλλάζει τα δεδομένα
PLUS

Netflix 2019 συνδρομή τιμές: Μία κίνηση, αλλάζει τα δεδομένα

Netflix 2019 συνδρομή τιμές: Σύμφωνα με τους Economic Times, το Netflix δοκιμάζει πειραματικά την παροχή του πλήρους πακέτου των υπηρεσιών του για μόνο 3,3 δολάρια.

Netflix 2019 συνδρομή τιμές: Το Netflix, η διάσημη πλατφόρμα που έχει γίνει “κόλλημα” εκατομμυρίων ανθρώπων, μπορεί να αύξησε πρόσφατα το κόστος συνδρομής, ωστόσο, ετοιμάζει μία κίνηση… ματ!

Η κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, σύμφωνα με δημοσίευμα βρίσκεται μια ανάσα από την εμφάνιση μιας υπηρεσίας που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τους Economic Times, το Netflix δοκιμάζει πειραματικά την παροχή του πλήρους πακέτου των υπηρεσιών του για μόνο 3,3 δολάρια συνδρομή.

Το «πείραμα» έχει ήδη αρχίσει στην Ινδία. 

Netflix: Οι προϋποθέσεις για τους χρήστες

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η θέαση να γίνεται από smartphone ή tablet. Επίσης, οι χρήστες αυτού του πλάνου δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cast το Netflix σε άλλες συσκευές, και δεν γνωρίζουμε ακόμη αν επιτρέπει την θέαση από browser ή δεσμεύει το χρήστη να χρησιμοποιεί απαραίτητα την εφαρμογή.

Από την άλλη, η ανάλυση δεν είναι υψηλή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το σχέδιο, αν υλοποιηθεί ευρέως θα δώσει στο Netflix ακόμα μεγαλύτερη ώθηση, ενώ παρά την αύξηση της συνδρομής, δεν φαίνεται να χάνει πελατεία.

Ένας εκπρόσωπος του Netflix είπε στην Economic Times, ότι σκοπεύουν να δοκιμάσουν καινούρια πιο οικονομικά πλάνα σε διάφορες χώρες, τα οποία θα προσφέρουν την επιλογή στους χρήστες να βλέπουν βίντεο στις κινητές συσκευές τους.

Στο “τραπέζι”, όπως ανέφερε, υπάρχουν σχέδια για πλάνα που θα προσφέρουν παροχή υπηρεσιών για μικρότερες χρονικές περιόδους, χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες.

Τόνισε δε πως υπάρχει η πιθανότητα αυτά τα πλάνα να μείνουν μόνο ως δοκιμαστικά και ποτέ να μην κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό.

Netflix: Παραμένει στην κορυφή

Ενδιαφέρον είναι, ότι ακόμη και με αυτό το πλάνο, που είναι μόνο για κινητές συσκευές, το Netflix εξακολουθεί να είναι η πιο ακριβή υπηρεσία streaming στην Ινδία.

Για παράδειγμα το Amazon Prime Video είναι διαθέσιμο για 1,65€ το μήνα, ενώ το Hotstart η μεγαλύτερη streaming πλατφόρμα της Ινδίας, κοστίζει 2,55€ το μήνα.

Netflix: Ο μεγάλος φόβος

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το 2019 θα είναι μία κρίσιμη χρονιά για την αγορά των streaming υπηρεσιών καθώς είναι γνωστό ότι εντός του έτους θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η νέα υπηρεσία Disney+ στην οποία θα συγκεντρωθούν σταδιακά ταινίες παραγωγής της Disney και δημοφιλή brands όπως οι σειρές και οι ταινίες των ηρώων της Marvel αλλά και η σειρά ταινιών Star Wars, τα οποία σήμερα είναι διαθέσιμα από το Netflix. Σε αυτή τη φάση δεν έχει γίνει αναφορά στην τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Disney για τη συνδρομή στη νέα της υπηρεσία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις