Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καίτη Γαρμπή: Ο γάμος, ο γιος και το… μέγεθος (vid)
LIFESTYLE

Καίτη Γαρμπή: Ο γάμος, ο γιος και το… μέγεθος (vid)

Καίτη Γαρμπή: Στον Θέμη Γεωργαντά "ανοίχτηκε" η αγαπημένη τραγουδίστρια και μίλησε για όλα.

Καίτη Γαρμπή: Στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της, Δημήτρη, αποκαλύπτοντας πώς είναι σαν μαμά είναι και αν έχει γνωρίσει το κορίτσι του. Φυσικά μίλησε και για την σχέση της με τον άντρα της, Διονύση Σχοινά.

«Τον τσεκάρω διακριτικά μέσα στη μέρα για το πού είναι και τι κάνει», είπε.

Ο παρουσιαστής την ρώτησε πώς θα αντιδράσει όταν ο γιος της φέρει το πρώτο κορίτσι στο σπίτι.

«Έχει φέρει και δεν ήμουν εκεί, αν δεν μου αρέσει δεν θα του το πω γιατί ο Δημήτρης έχει δικό του Θεό και δεν συμμερίζεται τα «κολλήματα μου». Αυτό που θέλω είναι να τον λατρεύει», είπε ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά.

«Είμαστε παντρεμένοι 22 χρόνια, από το 1997. Είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια να χάνεται η «καψούρα». Το νούμερο ένα μυστικό για να κρατήσει μια σχέση είναι να σέβεσαι τον άλλον, τσακωνόμαστε αλλά πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Και ζήλια υπάρχει, αλλά νορμάλ. Σεξ χωρίς αγάπη δεν υπάρχει. Για εμάς τα κορίτσια είναι ένα πράγμα αυτό», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται πως ο γιος της, Δημήτρης, είναι πλέον 20 ετών και ασχολείται και ο ίδιος με τη μουσική.

Πάντως όλοι όσοι τον βλέπουν μιλούν για έναν… κλώνο του Διονύση Σχοινά.

Καίτη Γαρμπή: Μετράει το μέγεθος; 

Η Καίτη Γαρμπή δεν φοβάται, βεβαίως, να μιλήσει ειλικρινά και για θέματα σεξουαλικά και απάντησε χωρίς δισταγμό στο ερώτημα «τελικά, μετράει το μέγεθος;»

Καίτη Γαρμπή: Η γνωριμία και η “επεισοδιακή” πρόταση

Η γνωριμία τους, για την οποία ελάχιστα είναι ευρέως γνωστά, έγινε μέσω της δουλειάς. “Ήταν στο Posidonio, το 1993, στο σχήμα Καρράς – Γαρμπή – Λιβιεράτος. Κάνουμε πρόβες… Είμαι με τον Λάμπη και τη βλέπω να μπαίνει. Γυρίζω και του λέω ‘αυτή είναι η Γαρμπή; Εγώ αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ’,”, είχε πει ο Διονύσης Σχοινάς.

“Ξεκινήσαμε πολύ ρομαντικά και ήμασταν στο φλερτ αρκετό καιρό. Η δυνατή προσωπικότητά της και η ομορφιά της με έκαναν να πω πως είναι η γυναίκα της ζωής μου”.

Η πρόταση γάμου που της έκανε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997, στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, ξάφνιασε ακόμα και την ίδια την Καίτη, σε σημείο που… δεν του απάντησε ποτέ on air.

“Ήταν απόφαση της στιγμής, δεν το γνώριζε κανείς. Ακόμα και όταν το είδαν στην τηλεόραση, οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούσαν να με βρουν γιατί είχα κλείσει το κινητό”.

Ο γάμος τους, στις 4 Μαΐου του 1997, στο Κτήμα Νάσιουτζικ, με κουμπάρο τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη, ήταν ένα από τα πρώτα θέματα των lifestyle εντύπων της εποχής, με την τραγουδίστρια να λάμπει στο υπέροχο νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη.

Η πρόταση γάμου on air: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις