Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βουλιαγμένης πυροβολισμοί: Νεκροί και οι δύο, τα περιουσιακά πίσω από την τραγωδία
ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Βουλιαγμένης πυροβολισμοί: Νεκροί και οι δύο, τα περιουσιακά πίσω από την τραγωδία

Βουλιαγμένης πυροβολισμοί: Δράστης του εγκλήματος 87χρονος πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας πυροβόλησε με 22αρι πιστόλι την σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Βουλιαγμένης πυροβολισμοί: Νεκροί και οι δύο στην τραγωδία του Ελληνικού, όταν 87χρονος εν αποστρατεία αντιπτέραρχος πυροβόλησε και σκότωσε την 59χρονη Βουλγάρα σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγάλος καβγάς του ζευγαριού ξεκίνησε μέσα στο σπίτι.

Ο 87χρονος σε κάποια στιγμή έβγαλε το πιστόλι του, ένα 22άρι και πυροβόλησε την σύζυγό του.

Εκείνη άρχισε να τρέχει έντρομη έξω. Μάλιστα, πρόλαβε να βγει στο δρόμο και να σταματήσει ένα ταξί.

«Με σκότωσε, με σκότωσε» πρόλαβε να πει στον ταξιτζή ζητώντας του βοήθεια και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο 87χρονος στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι και στη μέση της αυλής έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Και οι δύο, και ο 87χρονος και η 59χρονη μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και κατέληξαν λίγη ώρα αργότερα.

Η περιουσία και ο καβγάς 

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του ζευγαριού ο 87χρονος πρώην στρατιωτικός και η 59χρονη Βουλγάρα ήταν παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται ότι ο καβγάς ξεκίνησε για οικονομικούς λόγους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 87χρονος συμβίωνε με την Βουλγάρα μετά το θάνατο της πρώτης συζύγου του, ωστόσο οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και οι καλύτερες.

Η 59χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε, όπως υποστηρίζουν γείτονες του ζευγαριού.

Σήμερα το πρωί όμως μετά από μία λογομαχία που είχαν η 59χρονη έδιωξε τον 87χρονο από το σπίτι. Αυτό έκανε τον πρώην στρατιωτικό έξω φρενών με αποτέλεσμα να προκαλέσει την τραγωδία.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η 59χρονη εργαζόταν στο σπίτι του πρώην στρατιωτικού προσέχοντας τη σύζυγό του, μέχρι που εκείνη απεβίωσε.

Ένας νεαρός μαθητής, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, είπε πως είδε την αιμόφυρτη γυναίκα σε κατάσταση σοκ.

«Τον άνδρα δεν τον είδα καθόλου, είδα ένα ταξί επίσης με αίματα…» είπε ο μαθητής, συμπληρώνοντας ότι η γυναίκα πήγε να μπει μέσα στο ταξί και ο οδηγός του την έδιωξε.

Ένας δεύτερος μαθητής που επίσης βρέθηκε στο σημείο, είπε ότι γνώριζε τους δύο εμπλεκόμενους, έμεναν στην περιοχή και μάλιστα την περίοδο αυτή έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι.

Ένας περίοικος δήλωσε ότι οι καβγάδες του ζευγαριού ειδικά το τελευταίο διάστημα ήταν συχνοί και πως ειδικά το απόγευμα της Τετάρτης ακούστηκαν πάλι φωνές από το σπίτι τους.

Ο ίδιος είπε πως όταν έφτασε στο σημείο, η γυναίκα ήταν εν ζωή και πως ο ηλικιωμένος ήταν πεσμένος στην πόρτα του σπιτιού του, καθώς είχε ήδη αυτοπυροβοληθεί.

Σημειώνεται πως πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν Ρωσίδα και όχι Βουλγάρα και πως γνώριζε τον ηλικιωμένο αρκετά χρόνια, αλλά είχαν παντρευτεί πρόσφατα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις