Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βουλιαγμένης πυροβολισμοί: Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυροβολήθηκε
ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Βουλιαγμένης πυροβολισμοί: Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυροβολήθηκε

Βουλιαγμένης πυροβολισμοί: 70χρονος αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύζυγό του καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Βουλιαγμένης πυροβολισμοί: Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (21.03.2019) σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88.

70χρονος άνδρας, αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι του ζευγαριού, σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ο 70χρονος πυροβόλησε με 22 πιστόλι τη Βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Και οι δυο σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο άντρας κατέληξε.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια που όπλισαν το χέρι του αντιπτέραρχου εν αποστρατεία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας, το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία πριν ο ηλικιωμένος άνδρας τραβήξει τη σκανδάλη.

Πυροβόλησε τη σύντροφό του έξω από την πόρτα του σπιτιού τους και στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Το ζευγάρι φέρεται να τσακωνόταν συχνά. Μαρτυρίες από τη γειτονιά όπου ζούσαν αναφέρουν πως η γυναίκα παλιότερα φρόντιζε τη σύζυγο του πρώην στρατιωτικού. Όταν εκείνη έφυγε από τη ζωή, συνέχισαν να μένουν μαζί.

Προσπάθησε να διαφύγει

Καταστηματάρχης της περιοχής όπου έγιναν όλα περιέγραψε στο newsit.gr τις σοκαριστικές πρώτες στιγμές. Όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός, λέει, επικράτησε πανικός. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής είδαν την άτυχη γυναίκα να βγαίνει αιμόφυρτη από το σπίτι και να προσπαθεί να μπει σε ένα ταξί που περίμενε εκεί.

Η γυναίκα βρέθηκε τραυματισμένη δίπλα στο ταξί, ενώ ο αντιπτέραρχος εν αποστρατεία ήταν πεσμένος στην αυλή του σπιτιού, με τραύμα στο κεφάλι και το 22αρι πιστόλι δίπλα του.

Ένας νεαρός άντρας που έφτασε στο σημείο λίγο μετά τους πυροβολισμούς, δήλωσε πως είδε την γυναίκα πεσμένη στο πεζοδρόμιο, «μέσα στα αίματα», αλλά σίγουρα ζωντανή.

Δεν ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι, αλλά έτρεμε από το σοκ.

Ο ταξιτζής που βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη, είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει.

«Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του.

Στην συνέχεια, δήλωσε ο ίδιος, «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς», αλλά εκείνον δεν τον είδε.

Εικόνες από το σημείο: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις