Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στρατιωτικός γιατρός – φακελάκι: Συνελήφθη από τους “αδιάφθορους” μέσα στο Γ.Ν.Α.
ΕΛΛΑΔΑ

Στρατιωτικός γιατρός – φακελάκι: Συνελήφθη από τους “αδιάφθορους” μέσα στο Γ.Ν.Α.

Στρατιωτικός γιατρός - φακελάκι: Η είδηση προκάλεσε λύπη στους κόλπους της Αεροπορίας καθώς είναι σπάνιες οι περιπτώσεις καταγγελιών, που αφορούν τους στρατιωτικούς γιατρούς των νοσοκομείων σε όλη τη χώρα.

Στρατιωτικός γιατρός – φακελάκι: Γιατρός του Νοσοκομείου με τον βαθμό του Σμηνάρχου συνελήφθη από τους “αδιάφθορους” για “φακελάκι”. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που στρατιωτικοί ιατροί εμπλέκονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στρατιωτικός γιατρός, που υπηρετούσε έως τώρα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (Γ.Ν.Α), συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ με την κατηγορία ότι απαίτησε και έλαβε από ασθενή 1000 ευρώ, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία διενέργειας και ολοκλήρωσης απαιτούμενων εξετάσεων.

Η είδηση προκάλεσε λύπη στους κόλπους της Αεροπορίας και εν γένει του στρατού καθώς είναι σπάνιες οι περιπτώσεις καταγγελιών, που αφορούν τους στρατιωτικούς γιατρούς των νοσοκομείων σε όλη τη χώρα.

Μετά την ενημέρωση που είχε το ΓΕΑ από τους “αδιάφθορους” της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη εντός του νοσοκομείου, προχώρησε αμέσως σε ανακοίνωση για το σοβαρό ζήτημα, γνωστοποιώντας ότι έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΓΕΑ αναφέρει:

“Το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι έχει διαταχθεί  Ένορκη Διοικητική Εξέταση και παράλληλα επελήφθησαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση χρηματισμού ιατρικού προσωπικού του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας”.

Πληροφορίες της Alphafreepress αναφέρουν ότι στην καταγγελία κατά του Σμηνάρχου ιατρού που υπηρετεί σε εξειδικευμένη ιατρική υπηρεσία του Νοσοκομείου, προχώρησε γυναίκα ασθενής μαζί με τους συγγενείς της.

Υπό τις οδηγίες των “αδιάφθορων” κλείστηκε το ραντεβού με τον γιατρό.

Οι αστυνομικοί της Ειδικής αυτής Υπηρεσίας κατά της διαφθοράς που έχει δικαιοδοσία για όλο το Δημόσιο Τομέα, μπήκαν στο νοσοκομείο χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, σε ώρα… επισκεπτηρίου!

Μόλις τα χρήματα παραδόθηκαν, επενέβησαν και συνέλαβαν τον γιατρό, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης οδηγείται στο Αερονομείο για να δικαστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις